FC PSV

Word nu lid van FC PSV

FC PSV is er om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Voor fans die geen genoeg krijgen van PSV en hun clubvoorkeur op zoveel mogelijk manieren willen uitdragen. Die PSV in het hart hebben zitten. Voor voetballertjes, brugklassers, supporters en fanaten die dichter bij de club willen komen.

Gratis lid tot start nieuw seizoen
Een volledig lidmaatschap van de PSV FANclub kost € 27,50 per seizoen en loopt van 1 juli t/m 30 juni. Maak daarom nu gebruik van het einde-seizoen tarief en word lid gratis lid tot de start van het nieuwe seizoen. Je betaalt dan dus €27,50 voor een lidmaatschap t/m 30 juni 2025.

Het lidmaatschap
Bij aanvang krijgen leden een FC PSV Magazine en een welkomstcadeau toegestuurd. Gedurende het seizoen hebben zij toegang tot exclusieve evenementen, 10% korting in de PSV FANstore en voorrang op wedstrijdtickets. Daarnaast ontvangen zij iedere drie maanden een nieuw magazine, soms met cadeau! Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de lidmaatschappen.

Inschrijven
Vul onderstaand formulier in om een nieuw lid aan te melden en samen te profiteren van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Wil je het lidmaatschap voor een seizoen cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel online een cadeaukaart.

Gegevens van het nieuwe lid
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.

Gratis lid tot start nieuw seizoen
Een lidmaatschap kost €27,50 per seizoen. Word je nu lid van de FANclub? Dan maak je gebruik van de eind-seizoen actie en loopt je lidmaatschap t/m 30 juni 2025. Je bent dan dus tot de start van het nieuwe seizoen gratis lid! 

 
Bekijk hier de algemene voorwaarden

Weet jij nu al dat je het lidmaatschap automatisch wilt verlengen?

Na betaling wordt je aanvraag zo snel mogelijk verwerkt. Binnen enkele werkdagen ontvang je het lidnummer waarmee je kunt profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Het welkomstpakket wordt binnen tien werkdagen opgestuurd. 

Terug naar boven