PSV Feestjes

PSV Feestjes

Tijdens een leuke zoektocht door het Philips Stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dicht bij het gras, dat je het kunt ruiken.

Ben jij fan van PSV en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Philips Stadion. Een feestje is mogelijk vanaf tien personen (inclusief begeleiders). Per leeftijd kan je kiezen uit een feestje dat bij je past. Je boekt een feestje al vanaf 20,- per persoon.

Boek je PSV Feestje in het Philips Stadion

Wat kun je verwachten van onze PSV Feestjes

Voor elke leeftijd een geschikt feestje

Voor kinderen tot en met 6 jaar oud is er het Phoxy Feestje en vanaf 7 jaar is er het PSV Feestje. Beide feestjes starten met wat drinken en een lekkere PSV-muffin voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk is er tijd om cadeautjes uit te pakken.

PSV heeft een leuke verrassing voor de jarige job die niet zomaar prijs wordt gegeven. Bij het Phoxy Feestje ga je als echte mini-Phoxy samen met je vriendjes en vriendinnetjes speuren in het Philips Stadion. Bij het PSV Feestje ga je door het doen van leuke opdrachten letters verzamelen die leiden naar de verrassing voor de jarige. Tijdens deze leuke zoektocht door het stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dicht bij het gras, dat je het kunt ruiken. Na een zakje chips en een drankje mag je zelf een balletje trappen in het Phoxy Stadion. Natuurlijk doet Phoxy ook even mee en kunnen jullie samen op de foto. Na tweeënhalf uur zit jouw feestje erop.

Wegens omstandigheden, wijzigingen in het wedstrijdprogramma of grote evenementen in het Philips Stadion kan het zijn dat niet alle ruimtes tijdens de speurtocht beschikbaar zijn voor bezoek.

Wat kost een PSV of Phoxy Feestje?

Een feestje kan vanaf tien betalende personen worden gereserveerd. De kosten zijn €22,50 per persoon, ook begeleiders dienen te betalen. Leden van de Phoxy Club of FC PSV krijgen korting, zij betalen € 20,- per persoon. Indien je een feestje met meer dan één jarige viert, wordt voor iedere extra jarige €7,50 in rekening gebracht. Natuurlijk krijgt hij of zij ook een mooi cadeau.

Wat zijn de beschikbare dagen?

Wil je jouw vriendjes en vriendinnetjes graag verrassen met een feestje in het Philips Stadion? Jullie zijn welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag. Bekijk via de bestelknop de actuele beschikbaarheid.

Het kan zijn dat er op dit moment geen feestjes beschikbaar zijn. De agenda wordt dan niet getoond. Laat via feestje@psv.nl weten dat je interesse hebt, dan ontvang je bericht zodra er nieuwe beschikbaarheid is. Indien je een feestje wilt vieren op een andere dag dan woensdag, vrijdag of zaterdag vermeld in de mail dan de gewenste dag en tijd. We gaan kijken naar de mogelijkheden.

Bestelinformatie

Wil je een feestje boeken? Klik dan op ‘Bestel nu’ en je wordt automatisch naar de bestelpagina geleid.

 • Log rechtsboven in met je Mijn PSV-account of maak deze aan indien je nog geen account hebt.;
 • Kies een beschikbare datum en tijd. Indien er geen datum beschikbaar is, is het op dit moment niet mogelijk een feestje te boeken;
 • Indien je een Phoxy Feestje wilt boeken, selecteer 'Jarige (t/m 6 jaar)', voor een PSV Feestje selecteer je 'Jarige (vanaf 7 jaar)';
 • Is er een extra jarige in je gezelschap? Selecteer dan ‘Extra jarige (inclusief cadeau)’;
 • Selecteer nu het aantal genodigden (inclusief begeleiders, exclusief (extra) jarige);
 • Een PSV Feestje is mogelijk vanaf 10 personen.Is de jarige lid van de Phoxy Club of FC PSV? Dan krijg je korting en betaal je €20,- per persoon. De korting wordt verrekend wanneer je in je winkelmandje bij ieder ticket het lid als ‘eigenaar’ toewijst.

  Lees hier alle informatie over het aanmaken van een Mijn PSV-account

  Parkeren

  Komen jullie op de dag van het feestje met de auto? Parkeer dan in Parking Philips Stadion, te bereiken via de Frederiklaan in Eindhoven. Je parkeert hier namelijk gratis als bezoeker van een PSV Feestje. Trek bij de slagboom per auto een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Na afloop van het feestje ontvang je per auto een uitrijkaart.

  Korting voor leden
  Ben je lid van de PSV FANclub? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

  Boek hier je PSV Feestje

  Feestjes
  PSV Feestjes
  PSV Feestjes Hele jaar

  Vanaf

  €20