Foundation

Over ons

Over ons

Over de PSV Foundation

Onze overtuiging: eendracht maakt macht
Philips verenigde stad en land en liet het licht branden. Voor iedereen. Want hier hoeft niemand in de schaduw te staan. Hier laten we niemand aan zijn lot over. Wij zetten de lijnen uit in het leven van jongeren. Maken ruimte voor ieders potentieel. Samen met onze partners hebben we oog voor problemen en kansen van jongeren. Voor hun zorgen en geluk. We geven elkaar energie, trots en perspectief. In voor-en tegenspoed. We zijn ervan overtuigd dat we jongeren vooruit kunnen helpen. Beter kunnen maken. Samen sterker. Als één familie. Als één team. Met de kracht van eendracht. Want eendracht maakt macht.

Onze belofte: dare to be
Groeien in je leven gaat niet vanzelf. Jouw toekomst vormgeven, vraagt om lef. Om duidelijke keuzes maken en buiten je comfortzone stappen. Om je aan te sluiten bij onze beweging. Het lef om hulp te durven vragen. Erop te vertrouwen dat jouw antwoord ligt in ons krachtige collectief. Stel jezelf kwetsbaar op en ga de confrontatie aan met jezelf. Met ons. Want wij dagen je uit. Wij geloven in jouw potentieel. In jouw lef om voor jezelf een wereld van verschil te maken. Om de beste versie van jezelf te worden. Durf dé stap van je leven te zetten.

Rolbeschrijving
Al 110 jaar doen we bij PSV dingen samen: Eendracht maakt macht! We durven te verkennen, proberen en te leren. Dat in combinatie met de overtuigingskracht dat iedereen ertoe doet, is goud waard. Met dié kracht geven we elkaar energie, trots en perspectief. In een omgeving waar we geven om een ander, vindt PSV Foundation haar nieuwe rol. Wij zijn er voor jongeren die een extra boost kunnen gebruiken. Met de kennis, verbindende kracht en middelen van PSV en haar partners maken we een sterke vuist om jongeren een stap verder te brengen. We helpen hen op weg naar hun beste versie. In onze prachtige stad. Het resultaat? Eindeloze mogelijkheden. Samen sterker. Samen vooruit.

Onze missie:
PSV Foundation biedt zoveel mogelijk jongeren in Eindhoven de kans om zich te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de samenleving.

Onze visie:
Aan de hand van het merk PSV en haar netwerk vergroten wij zelfbewustwording, het persoonlijk netwerk, de intrinsieke motivatie en sociale - en werkgerelateerde vaardigheden van jongeren.