PSV Klankbord

Supporters willen graag hun mening laten horen bij PSV over onderwerpen met een gemeenschappelijk karakter. Denk aan de sfeer in het stadion, beleid rondom uitwedstrijden, kaartverkoop en catering. Zowel vanuit de supporters als de club is de wens uitgesproken voor meer samenwerking. Die samenwerking vindt plaats binnen PSV Klankbord.

Samenwerken als supporters van PSV
PSV Klankbord probeert zoveel mogelijk verschillende PSV-supporters te vertegenwoordigen. Alleen dan kan Klankbord een positieve bijdrage leveren aan zaken die voor alle PSV-supporters van belang zijn. Vergaderingen vinden plaats met vertegenwoordigers van de club, de twee officiële supportersverenigingen, diverse supportersgroepen en individuele supporters met een seizoenkaart op de Noord-, Oost-, Zuid- en Westtribune. Supporters doen dit op vrijwillige basis.

Commitment van PSV
Samen resultaat bereiken, dat telt. Daarom is het belangrijk dat PSV-directeur Toon Gerbrands in januari 2017 zijn commitment namens PSV heeft uitgesproken. PSV luistert naar wat supporters binnen PSV Klankbord bespreken en gaat ook zelf bepaalde zaken voorleggen. Een vertegenwoordiging van PSV is elke vergadering aanwezig en een aantal keren per jaar zal ook de directie aanschuiven.

Ben jij een PSV-supporter met ideeën of wil jij je inzetten voor de belangen van de supporters? Neem dan contact op met het PSV Klankbord.