Seizoen Club Card

PSV Vrouwen & Jong PSV

Bestel nu je Seizoen Club Card
Voor slechts € 40,- bestel je een Seizoen Club Card 2024-2025 voor PSV Vrouwen of Jong PSV. Een seizoenkaart geeft je toegang tot alle officiële thuiswedstrijden in de landelijke competities (Keuken Kampioen Divisie of Azerion Vrouwen Eredivisie, TOTO KNVB Beker). De thuiswedstrijden van deze teams worden gebruikelijk op PSV Campus De Herdgang gespeeld.
Losse tickets voor thuisduels zijn verkrijgbaar voor € 5,- per stuk.

Voor Jong PSV start de Keuken Kampioen Divisie vanaf vrijdag 9 augustus.
PSV Vrouwen trapt af in de Azerion Eredivisie Vrouwen vanaf vrijdag 27 september. De speelschema's worden op korte termijn door de KNVB bekend gemaakt.

Bestel nu je seizoenkaart en steun je favoriete team vanaf de start!

Bestel hier je Seizoen CLub Card voor PSV Vrouwen

Bestel hier je Seizoen Club Card voor Jong PSV

Vrije zitplaatsen
Op PSV Campus De Herdgang gelden vrije zitplaatsen bij de thuisduels van PSV Vrouwen en Jong PSV. Je Seizoen Club Card is dus niet plaatsgebonden. Supporters nemen op volgorde van binnenkomst plaats op de tribunes. De (overdekte) hoofdtribune biedt capaciteit voor 1.100 supporters. 

Verbouwing PSV Campus De Herdgang
Gedurende het seizoen 2024-2025 wordt PSV Campus De Herdgang verbouwd. De capaciteit op de hoofdtribune is daardoor minder dan afgelopen seizoenen. PSV doet er alles aan om de overlast van de verbouwing te beperken.

Contact
Kom je er niet uit? Bekijk de Q&A of stel je vraag in de PSV FANportal. PSV Kaartverkoop is tijdens kantooruren bereikbaar via de chat, kaartverkoop@psv.nl of 040 250 5505.