PSV Museum & Tours

Ontdek het Philips Stadion

Home

PSV Stadiontour
Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Inclusief museumbezoek en souvenir een exclusieve PSV Stadiontour lanyard.
Vanaf
€ 13,50
PSV Matchday tour
Tijdens de PSV Matchday tour zie je het Philips Stadion in voorbereiding op een wedstrijd! Je bezoekt de sponsoretage, het veld en natuurlijk het kleedkamergebied waar alles al is klaargezet voor de spelers. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Inclusief museumbezoek en officiële PSV sjaal.
Vanaf
€ 23,50
PSV Museum
Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd.
Vanaf
€ 5
PSV Groepstour
Bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Vanaf 15 personen is het mogelijk om een 1,5 uur durende groepstour reserveren. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV met een bezoek aan het PSV Museum.
Vanaf
€ 15
PSV Feestjes
Tijdens een leuke zoektocht door het Philips Stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dicht bij het gras, dat je het kunt ruiken.
Vanaf
€ 20
PSV Bavaria Brouwerijtour
Het leukste dagje uit voor voetbal- en bierliefhebbers! Deze tour combineert een bezoek aan het Philips Stadion met een rondleiding en diner bij Bavaria.
Vanaf
€ 65
Fotoreportage
Ben je op zoek naar een leuke en unieke locatie voor een fotoreportage? Kom dan naar het Philips Stadion!
Vanaf
€ 110