Werken bij PSV

Om succesvol te zijn, heb je talent nodig. Om meerdere keren succesvol te zijn, heb je karakter nodig. Maak jij een transfer naar PSV? Zoek hier jouw vacature.

Word jij het nieuwe gezicht van ons thuis als steward van PSV? Meld je dan snel aan via de volgende button.

Meld je aan als Steward


Werken bij partners van PSV in het Philips Stadion?

Werken als host(ess) tijdens de wedstrijden van PSV om onze zakelijke gasten een onvergetelijk en Brabants ontvangst te verzorgen? Check de vacatures op de website.

Vacatures opvallers

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan in het Philips Stadion en vind je het niet erg om hard te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de publieksverkoop van 16 jaar en ouder. Flexibiliteit is wel een must! Aangezien de werktijden in en om het weekend vallen.

Vacatures TopEvents

We presteren niet alleen op het veld: ook in de restaurants, business rooms, Spelershome en keuken spelen wij op top niveau! Wil jij ook werken in het mooiste stadion van Nederland en verras jij onze gasten met uitbundige gastvrijheid en ongekende culinaire concepten? Bekijk dan snel onze vacatures.

Vacatures Hutten

Wij zijn trotse Brainport partner van PSV. Trots op datgene wat we de afgelopen 50 jaar al bereikt hebben. En op wat we in de toekomst samen nog gaan bereiken. ‘PSV… ècht schon’. Wil jij hier ook aan bijdragen? Bekijk onze vacatures.

Vacatures CSU