PSV Seizoen Club Card 2024-2025

Aanvraag PSV Seizoen Club Card
Nadat je een aanvraag hebt gedaan, ontvang je eind juni een e-mail met meer informatie over de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2024-2025. Wil je jouw interesse aangeven voor de Family CornerJongerenrang of een rolstoelplek, klik dan op de gewenste optie. Het verwerkingsproces voor deze vakken wijkt af van de reguliere vakken.

PSV Seizoen Club Card regulier vak

Family Corner
De Family Corner is een tribune speciaal voor kinderen geboren na 30 juni 2009 (leeftijdsgrens voor seizoen 2024-2025). Elk kind mag maximaal twee begeleiders meenemen. Je kunt uitsluitend een aanvraag doen voor dit vak als je lid bent van de PSV FANclub.

Family Corner (Vak UU)

Jongerenrang
De Jongerenrang is een tribune speciaal voor jongeren geboren na 30 juni 2006 (leeftijdsgrens voor seizoen 2024-2025). Volwassenen kunnen geen PSV Seizoen Club Card aanschaffen voor deze tribune.

Jongeren Vak (Vak ZZ)

Rolstoelplek
Kom je met de rolstoel of scootmobiel naar het stadion? Dan kun je een aanvraag doen voor een rolstoelplek. Je kunt met één of twee begeleiders komen. Begeleiders nemen plaats op de rij achter de rolstoelplekken.

Rolstoelplek

Voorwaarden & Prijzen
Klik hier voor een actueel overzicht van de prijzen en hier voor de volledige voorwaarden voor het seizoen 2024-2025.

Stappen indeling Seizoen Club Cards
Onderstaand stappenplan geldt voor reguliere vakken, voor de indeling in de Family Corner*, Jongerenrang en rolstoel geldt een andere procedure.

Stappen indeling Seizoen Club Cards
1. Plaatswijziging voor huidige seizoenkaarthouders die te oud zijn geworden voor de Family Corner of Jongerenrang. Zij geven bij PSV aan via een online formulier aan wat hun voorkeuren zijn. PSV Kaartverkoop gaat op zoek naar een alternatieve plaats.
2. Plaatswijziging voor huidige seizoenkaarthouders die van Oost af willen. Zij geven via de webshop bij PSV Kaartverkoop aan dat ze willen wijzigen van plaats en krijgen bericht wanneer zij zelf via de webshop andere plaats(en) kunnen boeken.
3. Leden van de Supportersvereniging PSV, zonder seizoenkaart, kunnen met voorrang per lidmaatschap één seizoenkaart boeken via de webshop.
4. Na de plaatswijziging voor huidige seizoenkaarthouders en de voorrang voor leden van Supportersvereniging PSV zijn alle overige supporters die hun interesse kenbaar hebben gemaakt aan de beurt om via de webshop seizoenkaarten te boeken.

* Uitsluitend leden van de PSV FANclub kunnen een seizoenkaart aanvragen voor de Family Corner.

    Huidige Seizoen Club Cardhouders
    Huidige PSV Seizoen Club Cardhouders hebben op maandag 22 april persoonlijk per e-mail ontvangen informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card. Eventuele wijzigingen of verplaatsingen binnen het Philips Stadion worden voorafgaand aan de nieuwe aanvragen verwerkt.