PSV Seizoen Club Card

In verband met het succesvolle seizoen van 2023-2024 hebben vrijwel alle seizoenkaarthouders hun seizoenkaart verlengd voor het seizoen 2024-2025. We vinden het geweldig om te zien dat zoveel supporters ons onvoorwaardelijk steunen. Helaas zijn er door het beperkt aantal opzeggingen geen nieuwe seizoenkaarten beschikbaar voor supporters op de wachtlijst. Iedereen die op dit moment op de wachtlijst staat voor een seizoenkaart zal automatisch doorgezet worden naar volgend seizoen. Sta jij nog niet op de wachtlijst? Meld je dan via een van onderstaande opties aan.

Aanvraag PSV Seizoen Club Card

Nadat je een aanvraag hebt gedaan, ontvang je eind juni 2025 een e-mail met meer informatie over de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2025-2026. Wil je jouw interesse aangeven voor de Family CornerJongerenrang, slechtziendentribune of een rolstoelplek, klik dan op de gewenste optie. Het verwerkingsproces voor deze vakken wijkt af van de reguliere vakken.

PSV Seizoen Club Card regulier vak

Family Corner
De Family Corner is een tribune speciaal voor kinderen geboren na 30 juni 2010 (leeftijdsgrens voor seizoen 2025-2026). Elk kind mag maximaal twee begeleiders meenemen. Je kunt uitsluitend een aanvraag doen voor dit vak als je lid bent van de PSV FANclub.

Family Corner (Vak UU)

Jongerenrang
De Jongerenrang is een tribune speciaal voor jongeren geboren na 30 juni 2007 (leeftijdsgrens voor seizoen 2025-2026). Volwassenen kunnen geen PSV Seizoen Club Card aanschaffen voor deze tribune.

Jongeren Vak (Vak ZZ)

Slechtziendentribune
Ben je blind of slechtziend? Geniet dan op de tribune met live commentaar van de thuiswedstrijden.

slechtziendentribune

Rolstoelplek

Kom je met de rolstoel of scootmobiel naar het stadion? Dan kun je een aanvraag doen voor een rolstoelplek. Je kunt met één of twee begeleiders komen. Begeleiders nemen plaats op de rij achter de rolstoelplekken.

Rolstoelplek

Voorwaarden & Prijzen
Klik hier voor een actueel overzicht van de prijzen en hier voor de volledige voorwaarden voor het seizoen 2024-2025.