PSV Uitkaart

PSV Uitkaart

Wil je een uitwedstrijd van PSV bezoeken? Dan heb je een PSV Uitkaart nodig! Een PSV Uitkaart is geen aparte pas, maar een registratie op je PSV (Seizoen/Supporters/Phoxy/FC PSV) Club Card. Je dient dus in het bezit te zijn van een Club Card op je eigen naam.

Check je profiel
Twijfel je of je reeds een PSV Uitkaart hebt? Als je in jouw profiel een foto hebt staan, dan heb je reeds een PSV Uitkaart geregistreerd.

Wijziging per 1 november 2022
De regeling voor het bezoeken van Europese uitwedstrijden en bekerwedstrijden is aangepast. Per 1 november is de PSV Uitkaart ook verplicht voor deze uitwedstrijden.

Online aanvragen

De verwerkingstijd van een PSV Uitkaart bedraagt ongeveer 5 werkdagen.
Je ontvangt bericht zodra je aanvraag verwerkt is. We verzoeken je dit bericht af te wachten.

Hoe werkt de PSV Uitkaart?
De kaartverkoop voor uitwedstrijden loopt via PSV.nl/tickets. Om de kaarten online te boeken die je je eigen PSV Club Card die geregistreerd is als PSV Uitkaart bij de hand te hebben (deze PSV Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders met een PSV Uitkaart te boeken indien je beschikt over het nummer hun PSV Club Card, de achternaam en postcode. Per uitwedstrijd gelden andere voorwaarden om je kaarten om te wisselen. Er kan per uitwedstrijd een voorrangsregeling ingevoerd worden op basis van het aantal uitpunten. Deze informatie kun je per wedstrijd terugvinden op www.psv.nl/kaartverkoop.