PSV Museum

PSV Museum

Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd.

Reis door de clubhistorie! Maak kennis met de oude helden zoals Jan van Beveren en sambavoetballer Romário. Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd.

Met een touchscreen wereldbol vol bijzondere plaatsen, een periscoop waarmee je een kijkje in het stadion kunt nemen en het Phoxy Stadion waar een balletje getrapt kan worden is het PSV Museum ook voor kinderen een ware belevenis!

LET OP:

- Vanaf maandag 10 juni t/m zaterdag 29 juni is het PSV Museum gesloten ivm de stadionconcerten van Guus Meeuwis. Onze excuses voor het ongemak.

Een realistische maquette van het Philips Stadion in het PSV Museum.

Aanvullende informatie

toegangsprijzen

Entreeprijzen PSV Museum Ledenprijs *
Volwassenen € 7,50 € 6,75
Kind 4 t/m 14 jaar € 5,00 € 4,50
Kind 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis

Ben je lid van dePSV FANclub of de Supportersvereniging PSV? Log tijdens hetbestelproces in met je Mijn PSV-account,de korting wordt dan automatisch verrekend.

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Op wedstrijddagen (m.u.v. zondag) is het PSV Museum tot 2 uur voor de wedstrijd geopend.Wij adviseren bezoekers uiterlijk een uur voor sluitingstijd het museum te betreden.

PSV Stadiontour

Een bezoek aan het PSV Museum is uit te breiden met deelname aan de PSV Stadiontour. Voor meer informatie klik hier. Bij de PSV Stadiontour zit een ticket voor het PSV Museum inbegrepen.

Parkeren

Bezoekers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren in Parking Philips Stadion. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.

Bestel nu je tikcets

Museum
PSV Museum
PSV Museum Hele jaar

Vanaf

€5