We zijn er om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Voor fans die geen genoeg krijgen van PSV en hun clubvoorkeur op zoveel mogelijk manieren willen uitdragen. Die PSV in het hart hebben zitten. Voor voetballertjes, brugklassers, supporters en fanaten die dichter bij de club willen komen.

Van de eerste wedstrijd tot misschien wel een vaste plek in het stadion. Afkomst, lengte of leefsituatie, het maakt geen bal uit. Wij zijn allemaal trots op PSV. En dat is hetgeen wat ons samen brengt.

Direct aanmelden

Post van PSV

Leden van FC PSV O12 ontvangen regelmatig post van PSV. Daarin lezen ze alles over de club en hun helden. Naast post worden leden ook geregeld verrast met leuke mails.

Cadeaus
Elk lid ontvangt twee keer per seizoen een gaaf en exclusief cadeau van FC PSV. De cadeaus zijn niet verkrijgbaar in de PSV FANstore of op andere verkooppunten. Extra speciaal dus!

Welkomstpakket
Bij aanvang van het lidmaatschap ontvangen nieuwe leden een welkomstpakket met persoonlijke Club Card, PSV avonturenbundel en een tof welkomstcadeau.

Direct aanmelden

Evenementen

Leden van FC PSV O12 zijn ieder seizoen welkom op het FC PSV FUNpark. Daarnaast maken ze kans op exclusieve activiteiten en een plekje in de spelers line-up.

FC PSV FUNpark
Eens per seizoen wordt het Philips Stadion omgebouwd tot een mega outdoor speelparadijs. Deze dag leven leden zich uit op verschillende opblaasattracties op de heilige grasmat van PSV. Natuurlijk is er ook ruimte om te voetballen op het veld.

Exclusieve activiteiten
Er worden regelmatig exclusieve activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalmiddag of persconferentie met spelers van PSV. De activiteiten zijn voor een beperkt aantal deelnemers. Leden geven per activiteit aan of ze kans willen maken op deelname.

Spelers line up
Het hoogtepunt van het lidmaatschap is natuurlijk een plekje in de spelers line-up. Voorafgaand aan iedere wedstrijd van PSV – zowel uit als thuis – lopen leden samen met een PSV-speler, grens- of scheidsrechter het veld op. Leden geven aan de start van ieder seizoen aan of ze mee willen loten voor de spelers line-up. De spelers line-up is geen gegarandeerd onderdeel van het lidmaatschap.

Benieuwd naar de foto’s van evenementen? Klik dan hier voor een impressie.

Direct aanmelden

Leden ontvangen

  • Een welkomstpakket, met persoonlijke Club Card, de PSV Avonturenbundel en een tof welkomstcadeau;

  • Meerdere keren post van PSV;
  • Twee keer per seizoen een cadeau;
  • Ieder seizoen een uitnodiging voor het FC PSV FUNpark;
  • Kans op deelname aan bijzondere activiteiten;
  • Kans op een plekje in de spelers line-up;
  • Regelmatig mails met leuke info over PSV;
  • 10% korting op aankopen in de PSV FANstore, 10% korting op toegang tot het PSV Museum of een PSV Stadiontour, 10% korting op een kinderfeestje in het Philips Stadion en 5% korting op clinics bij de PSV Soccer School;
  • Voorrang bij het kopen van tickets voor thuiswedstrijden.

Ouders mogen uiteraard ook gebruik maken van bovenstaande voordelen
Wil jouw kind lid worden van FC PSV O12 en profiteren van al deze voordelen? Meld hem of haar aan! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden