Gratis magazine

Vraag een gratis magazine aan

Leden van de PSV FANclub ontvangen ieder kwartaal een magazine met verhalen, weetjes en puzzels over Phoxy, de spelers en PSV. Voor iedere doelgroep wordt een passend magazine gemaakt.

Over de magazines
De PSV FANclub brengt drie magazines uit. Het Phoxy Magazine is voor kinderen van vier t/m zes jaar. Kinderen tussen de zeven en elf jaar ontvangen het FC PSV O12 Magazine. Voor leden van twaalf tot zestien jaar is het FC PSV O16 Magazine.

Benieuwd naar de magazines? Klik op onderstaande button om gratis een recente uitgave van het Phoxy Magazine en/of beide FC PSV Magazines aan te vragen.

VRAAG EEN GRATIS MAGAZINE AAN

Het nieuwste magazine ligt in de bus!
Wil je direct het nieuwste Phoxy of FC PSV Magazine ontvangen? Meld je zoon of dochter dan aan voor de PSV FANclub. Klik hier voor meer informatie of om hem/haar direct aan te melden.

Over de magazines
Met de magazines betrekt PSV kinderen van alle leeftijden bij de club. Het Phoxy Magazine is voor kinderen van vier tot en met zes jaar. Spelenderwijs maken zij samen met Phoxy kennis met voetbal en PSV. Het FC PSV Magazine kent twee varianten. Het FC PSV O12 Magazine is voor kinderen van zeven tot en met elf jaar en bevat naast verhalen van en over de spelers ook een aantal puzzelpagina’s. Jonge supporters vanaf twaalf jaar lezen alles over de club en de spelers in het FC PSV O16 Magazine.