Kom dichter bij de club met een lidmaatschap van FC PSV. Leden worden nóg meer betrokken bij de club. Met FC PSV groeien ze op tot PSV-supporter voor het leven.

Leden van FC PSV O16 krijgen geen genoeg van PSV. Daarom worden leden regelmatig verrast met post en ontvangen ze een uitnodiging om samen met leeftijdgenoten een uitwedstrijd in het Philips Stadion te komen kijken.

Direct aanmelden

Post van PSV

Leden van FC PSV O16 ontvangen regelmatig post van PSV. Hierin staan interviews, interessante weetjes, posters en prijsvragen. Zo komen leden alles te weten over de club en de spelers van PSV.

Welkomstpakket
Bij aanvang van het lidmaatschap ontvangen nieuwe leden een welkomstpakket met persoonlijke Club Card en een tof welkomstcadeau.

Direct aanmelden

activiteiten

Leden van FC PSV O16 krijgen geen genoeg van PSV. Daarom kunnen zij de FC PSV Awayday bezoeken en maken zij kans op bijzondere activiteiten als de vlaggenparade.

PSV Awayday
Eens per seizoen ontvangen leden van FC PSV O16 een uitnodiging om samen met leeftijdgenoten een uitwedstrijd te kijken in het Philips Stadion.

Vlaggenparade
Leden van FC PSV O16 maken ook kans op een plekje in de vlaggenparade. Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd vormen 20 leden een erehaag van vlaggen op het moment dat de spelers het veld oplopen. Leden geven aan de start van ieder seizoen aan of ze mee willen loten voor de vlaggenparade. Deelname aan de vlaggenparade is geen gegarandeerd onderdeel van het lidmaatschap.

Benieuwd naar de foto’s van evenementen? Klik dan hier voor een impressie.

Direct aanmelden

Leden ontvangen

  • Een welkomstpakket, met persoonlijke Club Card en tof welkomstcadeau;

  • Regelmatig post van PSV;
  • Bij verlenging een gratis wedstrijdticket voor de (Europese) voorbereiding;
  • Een uitnodiging voor de PSV Away Day;
  • Kans op een plekje in de vlaggenparade;
  • Deelname aan gave prijsvragen;
  • 10% korting op aankopen in de PSV FANstore, 10% korting op toegang tot het PSV Museum of een PSV Stadiontour en 5% korting op een voetbalclinic van de PSV Soccer School;
  • Voorrang bij het kopen van tickets voor thuiswedstrijden;

Wil jouw kind lid worden van FC PSV O16 en profiteren van deze voordelen? Meld hem of haar aan! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden