Van Phoxy wordt je zoon of dochter enthousiast. En van het PSV-logo ook. Maar het spelletje zelf is soms nog lastig te begrijpen. Via de Phoxy Club neemt Phoxy jouw zoon of dochter mee in de wereld van voetbal. De wereld van PSV. En langzaam kleurt zijn of haar hart steeds rood-witter.

Via het Phoxy Magazine en leuke cadeaus brengt Phoxy kinderen vaardigheden bij en laat hij ze kennismaken met voetbal en PSV. Ieder jaar nodigt hij leden en hun ouders voor een uniek moment bij de club. Naarmate de kinderen ouder worden, groeit de interesse voor de spelers en PSV. De clubkeuze wordt bevestigd wanneer jullie, op uitnodiging van Phoxy, voor de eerste keer een wedstrijd bezoeken. Een bijzonder moment dat jullie voor altijd bij blijft!

Direct aanmelden

Phoxy Magazine

Leden vanaf vier jaar ontvangen ieder kwartaal het Phoxy Magazine; een vrolijk blad vol verhalen over Phoxy en zijn vriendjes. Zij dagen leden uit om te tellen, puzzelen, schrijven, lezen en kleuren. Zo laten ze de kinderen spelenderwijs kennis maken met PSV, voetbal en de spelers.

Cadeaus
Elk lid ontvangt twee keer per seizoen een gaaf en exclusief cadeau van Phoxy. De cadeaus zijn niet verkrijgbaar in de PSV FANstore of op andere verkooppunten. Extra speciaal dus!

Welkomstpakket
Bij aanvang van het lidmaatschap ontvangen nieuwe leden een welkomstpakket met persoonlijke Club Card, PSV Avonturenbundel, het Phoxy Magazine en een Phoxy beloningsbord.

Direct aanmelden

Evenementen

Leden van de Phoxy Club zijn ieder seizoen welkom bij een uniek evenement met leeftijdsgenoten.

Phoxy Stadiontour  
Tijdens de Phoxy Stadiontour zien leden die dit seizoen vier worden de mooiste plekken van het Philips Stadion, heel bijzonder! Ze mogen bijvoorbeeld een kijkje nemen in de kleedkamer en plaatsnemen in de dug-out. En op al die plekken worden leuke opdrachten uitgevoerd.

Phoxy Voetbaltraining  
Leden die dit seizoen vijf jaar oud worden, zijn welkom bij een voetbaltraining met Phoxy. De training vindt plaats op dezelfde trainingsvelden als waar veel PSV-spelers groot zijn geworden: PSV Campus de Herdgang!

Phoxy Wedstrijdbezoek
Alle leden die dit seizoen zes jaar worden ontvangen twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van PSV in het Philips Stadion. Vanaf de Family Corner zien leden - sommigen misschien wel voor het eerst - de spelers van PSV schitteren op het veld.

Phoxy Dagje Uit
Naast bovenstaande evenementen neemt Phoxy leden eens per seizoen mee op een dagje uit, bijvoorbeeld naar een speeltuin of trampolinepark.

Benieuwd naar de foto’s van evenementen? Klik dan hier voor een impressie

Direct aanwelden

Leden ontvangen

  • Een welkomstpakket, met persoonlijke Club Card, PSV Avonturenbundel en een tof welkomstcadeau;
  • Vier keer per seizoen het Phoxy Magazine;
  • Twee keer per seizoen een cadeau;
  • Ieder seizoen een uitnodiging voor een uniek evenement met leeftijdsgenoten;
  • Kans op speciale verrassingen, zoals het veld oplopen met Phoxy;
  • Ieder seizoen een uitnodiging voor Phoxy Dagje Uit;
  • 10% korting op aankopen in de PSV FANstore, 10% korting op toegang tot het PSV Museum of een PSV Stadiontour, 10% korting op een kinderfeestje in het Philips Stadion en 5% korting op clinics bij de PSV Soccer School;
  • Voorrang bij het kopen van tickets voor thuiswedstrijden;
  • Ouders mogen uiteraard ook gebruik maken van bovenstaande voordelen

Wil jij samen met een jonge PSV-fan profiteren van deze voordelen? Meld hem of haar dan aan! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden