Clubliefde dat ontstaat niet zomaar. En als supporter wil je niets liever dan jouw voorkeur overbrengen op je zoon of dochter. Maar hoe beleef je PSV samen, als de kleine nog niets van het spelletje snapt?

De Phoxy Club brengt PSV naar het gezinsleven. Phoxy laat de kinderen spelenderwijs kennismaken met voetbal en PSV. Iedere drie maanden verrast hij kind én ouder met een passend cadeau. Ook organiseert hij jaarlijks twee evenementen voor alle leden binnen een leeftijdscategorie. Zo maakt Phoxy voetbal, PSV en supporterschap tastbaar, ondanks de jonge leeftijd van de kinderen.

Direct aanmelden

Evenementen

Leden van de Phoxy Club ontvangen ieder seizoen tweemaal een uitnodiging voor een uniek evenement met leeftijdsgenoten.

Phoxy Babyfoto
Het heilige gras in het Philips Stadion betreden én samen met Phoxy op de foto. Een droom voor iedere PSV-supporter met kinderen! Bovendien kunnen jonge gezinnen ook een kijkje nemen in de PSV-kleedkamer en samen op de foto in de dug-out.

Phoxy Peutervoetbal
Een balletje trappen of gezellig samen overgooien... Jonge PSV-fans spelen natuurlijk graag met een bal. Phoxy nodigt ze daarom uit voor Phoxy Peutervoetbal. Tijdens dit evenement maken kinderen samen met papa, mama, opa of oma spelenderwijs kennis met voetbal in het Philips Stadion!

Phoxy Mini Club
Knutselen, dansen, schminken en voetballen. Dat zijn een paar van de vele activiteiten die leden kunnen doen tijdens de Phoxy Mini Club in het Philips Stadion. Samen met Phoxy natuurlijk!

Phoxy Dagje Uit
Naast bovenstaande evenementen neemt Phoxy leden eens per seizoen mee op een dagje uit, bijvoorbeeld naar een dieren- of speeltuin.

Benieuwd naar de foto’s van evenementen? Klik dan hier voor een impressie.

Direct aanmelden

Cadeau's

Of het nu gaat om de eerste boterham of het eerste tandje… Via passende cadeaus is Phoxy er op alle mijlpalen in het leven van jonge fans. Iedere drie maanden krijgen zij een verrassing thuisgestuurd. De presentjes zijn nergens anders verkrijgbaar en daardoor extra speciaal.

Welkomstpakket
Bij aanvang van het lidmaatschap ontvangen nieuwe leden een welkomstpakket met persoonlijke Club Card, de PSV Avonturenbundel en een Phoxy voorleesboekje.

Direct aanmelden

LEDEN ONTVANGEN

Een welkomstpakket, met persoonlijke Club Card, de PSV Avonturenbundel en een tof welkomstcadeau;

  • Tot hun vierde verjaardag om de drie maanden een toepasselijk cadeau;
  • Ieder seizoen een uitnodiging voor een uniek evenement met leeftijdsgenoten;
  • Ieder seizoen een uitnodiging voor Phoxy Dagje Uit;
  • Regelmatig mails van Phoxy met leuke prijsvragen;
  • 10% korting op aankopen in de PSV FANstore en 10% korting op toegang tot het PSV Museum of een PSV Stadiontour;
  • Voorrang bij het kopen van tickets voor thuiswedstrijden;
  • Ouders mogen uiteraard ook gebruik maken van bovenstaande voordelen.

Wil jij samen met een jonge PSV-fan profiteren van deze voordelen? Meld hem of haar dan aan voor de Phoxy Club! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden