Cursussen

Cursussen

Ontdek onze diverse Leefstijlcursussen, of je nu op zoek bent naar een kortere introductie of een diepgaande verandering wilt, onze leefstijlcursussen bieden voor elk wat wils. Van één bijeenkomst tot cursussen van 12 of 24 weken, we hebben alles om jouw leefstijl te verbeteren en je welzijn te bevorderen, van jezelf en/of die van je medewerkers of collega’s.

banner
PSV Vitality 12 weeks

Het programma bestaat uit twaalf groepsbijeenkomsten van één uur theorie en één uur beweging in en rondom het Philips Stadion. Elke deelnemer ontvangt een PSV Vitality trainingsshirt, een beweegmonitor, een praktisch werkboek en toegang tot de PSV Vitality App en de bijbehorende online community. Dit leefstijlprogramma heeft zijn effect bewezen bij meer dan 2000 werknemers. Deelname inspireert om positieve en blijvende veranderingen in levensstijl en persoonlijke doelen teweeg te brengen.

Lees meer
banner
PSV Vitality follow-up 12 weeks

Dit is een vervolg van PSV Vitality 12 weeks. Om de week worden er theorie- in combinatie met beweeg- bijeenkomsten georganiseerd. Daarnaast kunnen deelnemers iedere week sporten in het Philips Stadion. In deze follow-up richten we ons vooral op gedragsverandering en behoud, maar ook op verdieping. Bekende onderwerpen uit het vitaliteitsmodel komen uitgebreid aan bod. Elke deelnemer ontvangt een praktisch werkboek en toegang tot de PSV Vitality App en de bijbehorende online community.

Neem contact op
banner
PSV Vitality start-to-run

Onder begeleiding van een hardlooptrainer gaan collega’s wekelijks samen aan de slag. PSV Vitality Start to Run bestaat uit twaalf gezamenlijke hardlooptrainingen van één uur in de buitenlucht. Tijdens de training wordt theorie verweven met een fysieke training. Elke deelnemer ontvangt een PSV trainingsshirt, wekelijkse thuiswerkopdrachten en toegang tot de PSV Vitality App en de bijbehorende online community.

Lees meer
banner
PSV Vitality energie- & timemanagement

Deze training daagt je uit om na te denken over de benadering van tijd, prioriteiten, energie en mindset. Eén balans vinden tussen spanning en ontspanning staat hierbij centraal. Deze cursus duurt tweemaal anderhalf uur of éénmaal drie uur. Elke deelnemer ontvangt een praktisch werkboek waar alle gegevens stof nog eens instaat.

Neem contact op

Bij een eigen groep van 25 personen is dag, locatie en tijdstip naar wens in te plannen. Vraag een kostenoverzicht de brochure aan.