Fysieke trainingen

Fysieke trainingen

Met fysieke trainingen bedoelen we verschillende vormen van sport. Betreed de betoverende ambiance van PSV en beweeg rondom het veld in het Philips Stadion of na of voor je werkdag op eigen locatie. De trainingen zijn 45 tot 60 minuten en bieden een laagdrempelige teambuilding, groeps- of duo-workout.

banner
PSV Vitality Sports

Bij PSV Vitality Sports wordt er wekelijks in groepsverband op een laagdrempelige manier gewerkt aan een betere conditie, krachtuithoudingsvermogen en fitheid op de mooiste beweeglocatie van Eindhoven: het Philips Stadion. Een training duurt 60 minuten en bestaat uit een warming-up, kern en een cooling-down. Iedere deelnemer kan zelf op een gewenst moment een training inboeken via het rooster in de PSV Vitality App

Lees meer
banner
PSV Vitality Stadion Bootcamp

Betreed éénmalig samen met collega’s de betoverende ambiance van PSV en beweeg rondom het veld in het Philips Stadion. Trek je sportkleding aan in de kleedkamers van onze PSV-spelers. Deze ervaring voegt een extra dosis inspiratie toe aan je workout. Ga de uitdaging 45 minuten aan, train je spieren en doe iets leuks met je collega’s. Een onvergetelijke uitdaging voor lichaam en geest.

Neem contact op
banner
PSV Vitality Sportmiddag

Betreed het Philips Stadion voor een opwindende sportmiddag met onderdelen naar keuzen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bootcamp, yoga, boksen en fungames. Ervaar de intensiteit van bootcamp-training, vind innerlijke rust met yoga, leer de kunst van het boksen en geniet van leuke fungames. Voor ieder wat wils, voor een dag vol plezier, uitdaging en teamwork!

Neem contact op

Bij een eigen groep van 25 personen is dag, locatie en tijdstip naar wens in te plannen. Vraag voor een kostenoverzicht de brochure aan.