PSV Vitality Sports Bootcamp

PSV Vitality Sports Bootcamp

Bij PSV Vitality Sports wordt er in groepsverband op een laagdrempelige manier gewerkt aan een betere conditie, krachtuithoudingsvermogen en fitheid. Een training duurt 60 minuten en bestaat uit een warming-up, kern en een cooling-down. Onder andere intervaltrainingen, circuittrainingen, kracht- en uithoudingsoefeningen komen aan bod. Er zijn geen extra vaardigheden nodig, daardoor is PSV Vitality zowel beginners als gevorderden geschikt.

Daarbij wordt er indien gewenst gebruik gemaakt van de middelen die in en rondom het Philips Stadion zijn, zoals de tribunes en de kleedkamer van PSV.

Het hoofd leeg maken, energie opdoen en geheel fit de week door komen? Dat kan bij de PSV Vitality Sports trainingen.

PSV Vitality Sports voor iedereen
Iedereen vanaf 18 jaar die wilt werken aan zijn of haar fitheid is bij ons welkom. Om deel te nemen aan één of meerdere lessen van PSV Vitaluty Sports heb je keuze uit verschillende lidmaatschappen en trainingen. Je kunt zelf besluiten welk lidmaatschap het beste bij je past, ongeacht je niveau.

Dag en tijd: elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur & elke donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Locatie: Philips Stadion, melden bij ingang 8

LIDMAATSCHAP AANSCHAFFEN OF MEER INFORMATIE?

PROEFLES AANVRAGEN

PSV Vitality Sports voor bedrijven
Voor bedrijven die willen investeren in de conditie, krachtuithoudingsvermogen en fitheid van hun medewerkers bieden wij PSV Vitality Sports voor bedrijven aan. Het is een leuke manier om samen met je collega’s te werken aan je fitheid en teambuilding. Bij vrijwel iedere training staat samenwerking en interactie centraal. Dit brengt je dichterbij elkaar en het is een laagdrempelige manier om je collega’s beter te leren kennen.

Hierbij kan het gaan om een specifiek trainingstraject voor een langere periode, groepsdeelname aan het huidige PSV Vitality Sports aanbod tegen een gereduceerd tarief of een work-out naar wens op locatie. Samen gaan we om de tafel om tot een op maat gemaakt PSV Vitality Sports aanbod te komen.

Meer weten of heb je vragen? Neem contact op met Nina

Nina de Rooij - Coördinator PSV Vitality
n.derooij@psv.nl
+31682045084

NEEM CONTACT OP MET NINA DE ROOIJ

Sports Bootcamp