Spectaculaire comeback PSV O14 in topper

Iedere week spelen de jeugdteams van PSV wedstrijden. Deze week kwamen de O14, O17 en O19 in competitieverband in actie. Hieronder lees je het verloop van de wedstrijden.

PSV O14
Voor PSV O14 stond er een topper op het programma. Op De Herdgang kwamen de leeftijdgenoten van Feyenoord op bezoek. Het enige waar de O14 voor speelde, waren de drie punten. Dit om de achterstand op FC Utrecht te beperken. De eerste helft verliep desastreus. Feyenoord speelde beter en benutte de kansen. De ruststand was dan ook 2-0 in het voordeel van de Rotterdammers. De tweede helft verliep heel anders. Al snel viel de 1-2 via Isaac Babadi. Tien minuten later werkte PSV via Brian van de Boogaard de achterstand weg. Vlak voor tijd werd het feest compleet toen Emir Bars de 3-2 binnentikte. Zo bleven de drie punten in Eindhoven. Voor het uitgebreide verslag klik je hier.

PSV O17
In Nijmegen mocht PSV O17 aantreden tegen NEC O17. Om wat plekjes te stijgen op de ranglijst, was het belangrijk om punten te pakken. Helaas lukte dat deze wedstrijd niet. Al snel keek PSV tegen een 1-0 achterstand aan. In de tweede helft lukte het ook niet om te scoren. NEC deed dat wel, waardoor het 2-0 werd. Dit was tevens de eindstand. Het uitgebreide verslag lees je hier.

PSV O19
Op De Herdgang stond een ontmoeting tussen PSV O19 en AZ O19 op de agenda. Het lukte allemaal net niet bij PSV op zaterdagmiddag. Bij AZ was dit wel het geval. De eerste echte kans die het kreeg, werd meteen benut: 0-1. Dit was ook de ruststand. Na de rust ging PSV meer opzoek naar de aanval waardoor er achterin meer ruimte ontstond. Daar maakte AZ gebruik van en maakte de 2-0 vlak voor tijd. Dat was uiteindelijk ook de eindstand. Lees hier het uitgebreide verslag van deze wedstrijd.