PSV Seizoen Club Card 2024-2025

Nu het huidige seizoen zijn einde nadert, is het tijd om de voorwaarden voor seizoenkaarten 2024-2025 bekend te maken. Alle voorwaarden zijn tot stand gekomen in zorgvuldig overleg met de klankbordgroep. Vanaf 22 april kunnen supporters die reeds in bezit zijn van een seizoenkaart deze verlengen.

banner
Prijzen

Zoals elk seizoen worden de prijzen opnieuw beoordeeld. Dat heeft geleid tot een marktconforme indexering van vijf procent voor reguliere seizoenkaarten ten opzichte van het huidige voetbaljaar. Klik op de onderstaande button voor meer informatie en alle prijzen voor het komende seizoen.

lees meer
banner
No-showregeling

Het Philips Stadion is nagenoeg elk duel uitverkocht, maar doordat seizoenkaarthouders niet altijd komen, zijn er dikwijls alsnog lege stoeltjes. Om een vol stadion te stimuleren roept PSV nu een no-showregeling in het leven. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

lees meer
banner
All-in seizoenkaart

PSV heeft besloten dat ook in het seizoen 2024-2025 supporters kunnen kiezen voor de All-invariant. De All-in seizoenkaart geeft naast competitieduels ook toegang tot vriendschappelijke, Europese en bekerwedstrijden en de Johan Cruijff Schaal als PSV zich daarvoor kwalificeert. Seizoenkaarthouders dienen voor deze wedstrijden zelf een gratis ticket voor hun eigen plaats(en) te downloaden.

lees meer
banner
Resalevoorwaarden

Met resale biedt PSV seizoenkaarthouders de optie om hun plaatsen in geval van afwezigheid terug in de verkoop te brengen. In het seizoen 2024-2025 blijft deze mogelijkheid gehandhaafd. De resalevoorwaarden zijn gelijk gebleven. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

lees meer
banner
Indeling seizoenkaarten

Ieder seizoen zijn er supporters die graag van plaats willen veranderen in het Philips Stadion. Maandag 22 april ontvangen huidige seizoenkaarthouders per mail bericht hoe zij hun wensen door kunnen geven.

lees meer
banner
Nieuwe aanvragen

Ben jij nog niet in bezit van een seizoenkaart, maar heb je wel interesse? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Klik op de onderstaande button en geef jouw interesse door voor een seizoenkaart voor 2024-2025.

Lees meer