Ticketinfo

Verplaats-/wijzigingsverzoek

UITLEG INDELING SEIZOENKAARTEN 2024-2025 

Voor het seizoen 2023-2024 zijn alle beschikbare seizoenkaarten uitverkocht. We zijn dus afhankelijk van eventuele annuleringen om plaatsen in te delen. Vrijgekomen plaatsen op de sfeervakken zijn uitsluitend voor huidige seizoenkaarthouders beschikbaar, niet voor nieuwe aanvragen. Alle vrijgekomen plaatsen worden via onderstaande volgorde opnieuw ingedeeld.

1. Seizoenkaarthouders die de leeftijdsgrens hebben bereikt voor de vakken UU (Family Corner) of ZZ (Jongerenrang) en seizoenkaarthouders die van één van de sfeervakken af willen, kunnen een verplaatsverzoek indienen dat door PSV Kaartverkoop wordt ingedeeld.

2. Voor seizoenkaarthouders die een verplaatsverzoek hebben naar één van de sfeervakken wordt de indeling door PSV Kaartverkoop gemaakt. Het zeer beperkte aantal plaatsen dat hiervoor beschikbaar is, wordt ingedeeld op basis van loyaliteitspunten en het aantal jaar dat iemand al seizoenkaarthouder is.

3. De dan beschikbare plaatsen komen beschikbaar voor de huidige seizoenkaarthouders die een verplaatsverzoek hebben ingediend. Zij kunnen via de webshop zelf een keuze maken uit de vrije plaatsen en deze dan direct online boeken. Hierbij worden de oude plaatsen automatisch geannuleerd waardoor deze ook weer opnieuw in de verkoop komen.

4. Na het afronden van alle verplaatsingen start de verkoop voor nieuwe seizoenkaarthouders. Bij deze verkoop geldt er nog een voorrangsverkoop voor leden van de Supportersvereniging PSV zonder seizoenkaart, zij kunnen met voorrang per lidmaatschap één seizoenkaart boeken via de webshop. Na deze voorrangsverkoop zijn alle overige supporters aan de beurt om via de webshop seizoenkaarten te boeken.

*Voor de indeling in de Family Corner**, Jongerenrang en rolstoelvakken geldt een andere procedure.

**Uitsluitend leden van de PSV FANclub kunnen een seizoenkaart aanvragen voor de Family Corner.