Blik op De Herdgang: PSV O15 velt Ajax

Artikel
Blik op De Herdgang: PSV O15 velt Ajax

Naast PSV 1 en Jong PSV kwamen er afgelopen weekend ook verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op de Herdgang.

O13 boekt ruime uitoverwinning
Voor de jongens van PSV O13 was het een succesvolle zaterdagochtend. Op bezoek bij Spartaan’20 werd het 0-3 door goals van Eus Waayers, Nicolas Verkooijen en Samuel Gomez van Hoogen. Het was een lastig duel voor PSV, hoewel de stand anders doet vermoeden. De ploeg bleef echter geduldig en dat werd beloond. Meer lees je hier.

PSV O14 komt niet verder dan een punt
Voor PSV O14 zat er zaterdag niet meer dan een punt in het vat in het duel in en tegen Utrecht. Tim van den Heuvel scoorde voor PSV. Een uitgebreid verslag van het duel lees je op deze pagina.

Van Bommel velt Ajax O15
De topper op De Herdgang van afgelopen weekend was die tussen PSV O15 en Ajax O15. PSV won met 3-1 en dankte daarvoor Ruben van Bommel, de zoon van hoofdtrainer Mark van Bommel. Ruben begon op de bank, maar maakte als invaller het verschil met twee doelpunten. Het waren twee prachtige doelpunten. Iggy Houben maakte de andere treffer. Meer over de wedstrijd lees je hier.

PSV O17 - Ajax O17 eindigt in 0-0
Ook voor de twee jaar oudere jeugdspelers van PSV stond er een topper op het programma. PSV O17 trof Ajax O17 op De Herdgang. Zo spectaculair als het duel van O15 werd het niet. De wedstrijd eindigde zoals hij begon, in 0-0. Bekijk hieronder de samenvatting.


Brabantse derby O19 eindigt in 2-2
PSV O19 speelde zaterdagmiddag de Brabantse derby tegen Willem II. Op De Herdgang werd het 2-2 door doelpunten van Sekou Sidibe en Gregory Kuisch. Benieuwd naar het fotoverslag? Klik hier. Een (video)samenvatting vind je hieronder.


Bekijk ook