Zo helpt PSV Foundation tijdens deze coronaperiode

Zo helpt PSV Foundation tijdens deze coronaperiode
2 min

PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand maart lees je hier.

Stuur een ansichtkaart
Afgelopen maand werd het platform #PSVWeStandTogether gelanceerd. Een platform met extra content, PSV Work Out-video‚Äôs en verschillende acties om deze lastige tijd door te komen. Een van deze acties is in samenwerking met PSV Foundation. Zo kan iedereen een mooie boodschap versturen in de vorm van een PSV Foundation-ansichtkaart of een leuke kaart van de kidsclub. 

Bied of vraag hulp via PSVvoorelkaar.nl
Iedereen die extra hulp wil bieden of gebaat is bij extra steun in deze periode kan deze vanaf 27 maart aanvragen via PSVvoorelkaar.nl. In samenwerking met NLvoorelkaar heeft de club een hulpplatform ingericht waar vraag- en aanbod elkaar kunnen vinden.

PSV OldStars zet training online door
Vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus is het niet meer mogelijk om geplande trainingen met het elftal buiten voort te zetten. Dat geldt dus ook voor PSV OldStars. Desondanks wordt er aan de hand van online trainingen toch contact gelegd en blijven de PSV OldStars, waar onder meer Harry Lubse en Peter Cocu trouwe deelnemers van zijn.

Fit met Phoxy
Onderdeel van het platform #PSVWeStandTogether is Fit met Phoxy. Om ervoor te zorgen dat mensen toch blijven bewegen en zich deze dagen niet vervelen, heeft Phoxy leuke opdrachten bedacht die iedereen thuis kan doen.

PSV en PHC stellen iPads ter beschikking aan Vitalis Berckelhof
Om in contact te blijven met vrienden en familie hebben PSV en partner PHC tailored telecom verschillende iPads ter beschikking gesteld aan de bewoners van het verzorgingstehuis Vitalis Berckelhof in Eindhoven.