Bied of vraag hulp via PSVvoorelkaar.nl

Artikel
Bied of vraag hulp via PSVvoorelkaar.nl

Iedereen die hulp wil bieden of juist gebaat is bij extra steun in deze periode kan deze vanaf vandaag (vrijdag 27 maart) aanvragen via PSVvoorelkaar.nl. De pagina is een verrijking van het eerder gelanceerde PSV.nl/westandtogether. De club heeft samen met NLvoorelkaar een hulpplatform ingericht waar vraag- en aanbod elkaar kunnen vinden.

Zo werkt het
NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwilligerswerk in Nederland. Hun hulpplatform werkt hetzelfde als Marktplaats. Supporters die zich willen inzetten voor mensen en (zorg)organisaties kunnen dat kenbaar maken door een oproep te plaatsen. Andersom kunnen mensen en (zorg)organisaties oproepen plaatsen als zij hulp nodig hebben.

‘Veel vraag en aanbod’
“Wij kregen vanaf de lancering van het platform veel vragen van bedrijven en mensen om een helpende hand te bieden”, legt Patrick van de Voort, coördinator van PSV Foundation uit. “Ook verzoeken om hulp te bieden kwamen op ons af. Direct ontstond bij ons het idee om beide bij elkaar te brengen. Daarop hebben wij contact gezocht met NLvoorelkaar en zij hebben ons geholpen met het faciliteren van een verzamelplaats.”

Wat kan ik doen?
Via PSVvoorelkaar.nl kun je jouw hulp op de meest uiteenlopende manier bieden. Van het zijn van een luisterend oor voor kwetsbare ouderen in het bejaardentehuis tot het doen van boodschappen voor zorgpersoneel dat momenteel enorm lange werkdagen maakt. Echt alle hulp is welkom. Kijk op de websitel hoe jij kunt bijdragen of je hulpvraag kunt indienen. Bied je hulp? Let er dan wel op dat je je aan de adviezen van het RIVM en de reeds genomen maatregelen van de overheid houdt.

Naar PSVvoorelkaar.nl