PSV luidt Kerstmis in rond laatste thuisduel 2017

Artikel
PSV luidt Kerstmis in rond laatste thuisduel 2017

Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat PSV de dag voor kerst een thuiswedstrijd heeft gespeeld. Om dat te vieren heeft PSV ervoor gekozen om het duel tegen Vitesse in kerstsfeer af te werken. Vandaar dat PSV supporters oproept tijdig naar het Philips Stadion te komen.

Energiedirect.nl giveaway
Voorafgaand aan de wedstrijd kun je namelijk genieten van entertainment zoals de spectaculaire lichtshow die deze keer speciaal in het teken van kerst zal staan. Daarnaast heeft PSV in samenwerking met hoofdsponsor energiedirect.nl voor iedere supporter een leuke giveaway. Wat dat presentje is houden we nog even geheim.

Kersttrui
Heb je nog geen kersttrui van PSV weten te bemachtigen? Wees dan niet getreurd, want in de rust van de wedstrijd tegen Vitesse schiet clubmascotte Phoxy de laatste kersttruien het publiek in. Na het laatste fluitsignaal hebben we voor sommige supporters een extra kerstcadeautje. Blijf daarom nog eventjes op je stoel zitten, nadat de wedstrijd geëindigd is.

Kaart(verkoop)
In de PSV FANstore zijn alle kerstartikelen scherp geprijsd en speciaal voor dit duel is het assortiment dranken in het stadion uitgebreid met glühwein. Daarnaast is het PSV-uitshirt te koop met 25% korting. Wil jij het laatste competitieduel voor de winterstop niet missen? Zorg dan dat je er snel bij bent, want alleen in het vak MM zijn nog stoelen naast elkaar beschikbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via PSV.nl/tickets of bij PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion.