Verkoopinformatie


Kies jouw favoriete wedstrijd in onderstaande tabel en bestel direct je kaarten! Bij de voorwaarden zie je of je in het bezit moet zijn van een (Seizoen) Club Card. Heb je deze niet? Klik dan hier om een gratis PSV Club Card aan te vragen, of bekijk de mogelijkheden voor de aanschaf van een PSV Seizoen Club Card.


Bestel online op PSV.nl/tickets
PSV heeft een nieuwe kaartverkoop webshop, waarmee het nog makkelijker is om online kaarten te kopen. Op PSV.nl/tickets kun je zelf je stoel kiezen en de site is goed te bereiken vanaf zowel desktop, mobiel als tablet. De eerste weken is de webshop alleen toegankelijk voor reeds geregistreerde PSV-supporters, zij zijn hierover per e-mail geïnformeerd. We horen graag je feedback, zodat we de site kunnen optimaliseren.

Competitie Wedstrijd Datum Voorwaarden Start verkoop Parkeren
Geen wedstrijden op dit moment

Contact met PSV Kaartverkoop
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! PSV Kaartverkoop is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.30 uur en zaterdag van 9.00-12.00 uur op telefoonnummer 040 2505 505, stuur een e-mail naar kaartverkoop@psv.nl of bezoek ons bij ingang 11 van het Philips Stadion. Indien we een thuiswedstrijd spelen op zondag, zijn we vanaf twee uur voor de aftrap te bezoeken bij ingang 11, bij thuiswedstrijden op maandag tot en met zaterdag zijn we tot aan de wedstrijd geopend.Klik voor de verkoopinformatie per wedstrijd