Phoxy Peuterspektakel

Artikel
Phoxy Peuterspektakel

Op zaterdag 26 januari neemt mascotte Phoxy alle tweejarige leden mee naar Mattel Play in Sevenum. Kom samen met een tweejarige PSV-fan naar dit evenement en beleef een onvergetelijke dag.

Bij Mattel Play komen Bob de Bouwer, Angelina Ballerina, Thomas de Trein en Brandweerman Sam tot leven. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de verschillende werelden van hun favoriete helden. Dé ideale plek voor het Phoxy Peuterspektakel. Daarom nodigt Phoxy alle tweejarige leden uit voor een onvergetelijke dag bij Mattel Play. De deuren zijn deze dag exclusief geopend voor PSV en Phoxy is uiteraard de hele dag aanwezig. Leden geboren tussen 1 april 2016 en 30 april 2017 kunnen een gratis toegangsbewijs aanvragen. Het toegangsbewijs geeft toegang voor het lid en één begeleider.

Vraag een gratis toegangsbewijs aan
Wil jij samen met een tweejarige PSV-fan naar dit evenement? Leden kunnen hier een gratis toegangsbewijs aanvragen. Nog niet lid? Klik hier en meld een jonge fan aan voor de Phoxy Club. Een lidmaatschap kost € 22,50 per jaar. Naast de uitnodiging voor het Phoxy Peuterspektakel ontvangt het nieuwe lid het komende vier cadeaus van Phoxy, waaronder het Phoxy-opgroeiboek.