Phoxy Peuterspektakel

Op zaterdag 26 januari neemt mascotte Phoxy alle tweejarige leden mee naar Mattel Play in Sevenum. Hier komen Bob de Bouwer, Angelina Ballerina, Thomas de Trein en Brandweerman Sam tot leven. Naast deze helden ontmoeten leden Phoxy deze dag uiteraard ook.

Exclusief voor leden
Het Phoxy Peuterspektakel is voor leden van de Phoxy Club geboren tussen 1 april 2016 en 30 april 2017. Mattel Play is deze dag exclusief voor hen geopend. Leden kunnen hier een gratis toegangsbewijs aanvragen. Eén toegangsbewijs geeft toegang voor het lid en één begeleider. In verband met de verwachte drukte is het niet mogelijk om voor meer begeleiders of broertjes/zusjes een extra toegangsbewijs te kopen.

Nog geen lid?
Wil je samen met een jonge PSV-fan naar het Phoxy Peuterspektakel, maar is hij of zij nog niet lid van de Phoxy Club? Meld hem of haar hieronder aan. Een lidmaatschap kost € 22,50 per jaar. Naast de uitnodiging voor het Phoxy Peuterspektakel ontvangt het nieuwe lid het komende jaar vier cadeaus van Phoxy, waaronder het Phoxy-opgroeiboek.

Al lid? Vraag hier je gratis toegangsbewijs aan