Springen, en spelen op de grasmat van het Philips Stadion

Springen, en spelen op de grasmat van het Philips Stadion
2 min

Voetballen in het Philips Stadion, wie droomt daar nu niet van? Voor leden van FC PSV O11 wordt dit op zondag 22 mei werkelijkheid. Op deze dag wordt namelijk het jaarlijkse FC PSV FUNpark georganiseerd; een outdoor speelparadijs op het heilige gras van PSV

De grasmat van het Philips Stadion – normaal gesproken strikt verboden terrein – wordt tijdens het FC PSV FUNpark omgebouwd tot een heus speelparadijs. Met attracties als een vrije val, PSV stormbaan en spinning chairs belooft het een toffe dag te worden! Natuurlijk is er ook volop ruimte voor spectaculaire doelpunten en onderlinge partijtjes.

Toegang
Het FC PSV FUNpark is een exclusief evenement voor FC PSV-leden van zeven t/m tien jaar oud. Zij krijgen via e-mail persoonlijk bericht om een gratis ticket voor henzelf én een volwassene te bestellen. Daarnaast heeft ieder lid de mogelijkheid om één extra ticket bij te bestellen. Deze extra tickets kosten €12,50 per stuk (€10,- voor leden van de Phoxy Club of FC PSV O15) en geven toegang aan één kind + volwassene.

Word lid van FC PSV & kom naar het FUNpark
FC PSV is een fanclub voor PSV-fans van 7 tot 15 jaar. Leden ontvangen magazines, cadeaus, korting in de FANstore en voorrang op wedstrijdtickets. Bovendien worden zij jaarlijks uitgenodigd voor een uniek PSV-evenement. Het FC PSV FUNpark is het evenement voor leden t/m tien jaar. Een lidmaatschap van FC PSV kost €25,00 per seizoen. Nog geen lid? Maak t/m 30 april 2022 gebruik van de half-seizoen prijs van €12,50 tot einde seizoen.

Word lid