Lid worden

FC PSV is er om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Voor fans die geen genoeg krijgen van PSV en hun clubvoorkeur op zoveel mogelijk manieren willen uitdragen. Die PSV in het hart hebben zitten. Voor voetballertjes, brugklassers, supporters en fanaten die dichter bij de club willen komen.

Meer informatie over FC PSV

Inschrijven
Wil jij jouw (klein)kind dichter bij de club komen? Voor slechts €25,00 per seizoen profiteert hij/zij van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Vul het inschrijfformulier hieronder in om hem/haar aan te melden. Wil je het lidmaatschap voor een seizoen cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel het cadeaupakket online.

  1. Gegevens van het nieuwe lid
  2. Betaalgegevens
Gegevens van het nieuwe lid
FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar. De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar. Voor supporters met een verstandelijke beperking worden uitzonderingen gemaakt. Neem daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 040 2505 505 (optie 4).
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.