Lid worden

FC PSV is er om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Voor fans die geen genoeg krijgen van PSV en hun clubvoorkeur op zoveel mogelijk manieren willen uitdragen. Die PSV in het hart hebben zitten. Voor voetballertjes, brugklassers, supporters en fanaten die dichter bij de club willen komen.

Half-seizoen tarief
Een volledig lidmaatschap van FC PSV kost € 25,- per seizoen en loopt van 1 juli t/m 30 juni. Maak daarom nu gebruik van het half-seizoen tarief en word lid voor €12,50 tot eind seizoen!

Het lidmaatschap
Leden ontvangen na inschrijving het FC PSV Magazine en een welkomstcadeau. Gedurende het seizoen hebben zij toegang tot exclusieve evenementen, 10% korting in de PSV FANstore en voorrang op wedstrijdtickets. Daarnaast ontvangen zij iedere drie maanden een nieuw magazine, soms met cadeau. Leden van FC PSV O15 krijgen bovendien toegang tot de exclusieve FC PSV App! Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de lidmaatschappen.

Inschrijven
Vul onderstaand formulier in om een nieuw lid aan te melden. Wil je het lidmaatschap voor een seizoen cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel online een cadeaukaart.

Gegevens van het nieuwe lid
FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar. De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar. Voor supporters met een verstandelijke beperking worden uitzonderingen gemaakt. Neem daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 040 2505 505 (optie 4).
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.
Een lidmaatschap kost €12,50 tot het einde van het seizoen. 
 
Bekijk hier de algemene voorwaarden

Deze exclusieve sjaals zijn niet verkrijgbaar in de winkel en worden alleen in november en december 2022 als extra cadeau in het welkomstpakket aangeboden.