FC PSV Magazine in de bus

FC PSV Magazine in de bus
2 min

Deze week valt bij alle FC PSV-leden weer een nieuw magazine in de bus.

Er worden twee varianten van het FC PSV Magazine gemaakt. Eén voor leden van tot en met tien jaar en één voor leden vanaf elf jaar.  Op beide covers schittert ditmaal aanvaller Hirving Lozano.

Speciaal voor leden van zeven tot en met tien jaar
FC PSV-leden tot en met tien jaar lezen niet alleen alles over Hirving Lozano, maar komen dankzij het magazine ook meer te weten over Steven Bergwijn. FC PSV-lid Luuk mocht hem interviewen! De leukste vragen staan in het magazine. Daarnaast staan er weer veel weetjes over PSV in en kunnen leden weer leuke puzzels maken en gave prijzen winnen.

Voor leden vanaf elf jaar
Leden vanaf elf jaar ontvangen een grotere variant van het magazine. Uiteraard staat er in hun magazine nóg meer over PSV en de spelers. Niet alleen spelers van nu komen aan bod. Leden lezen ook over helden uit het verleden en de aanstormende talenten. Zo staat er een artikel in over Mark van Bommel en maken de leden kennis met Donyell Malen van Jong PSV.

Ook een magazine ontvangen?
Wil jij het FC PSV Magazine ook ontvangen? Meld je dan aan voor FC PSV. Liever een keertje kennis maken? Dat kan! Stuur een mail naar fc@psv.nl met als onderwerp gratis magazine. Vermeld in de mail je naam, adresgegevens en je leeftijd. We sturen je dan gratis een versie van het FC PSV Magazine toe ter kennismaking.