Zo word je lid

FC PSV is dé fanclub voor PSV-fans van zeven tot en met veertien jaar. Een lidmaatschap kost € 22,50 per jaar. Leden ontvangen hiervoor onder andere een eigen magazine, cadeaus en een uitnodiging voor een uniek evenement met leeftijdgenoten. Klik hier voor alle voordelen van het lidmaatschap.

Een nieuw lid aanmelden? Vul onderstaand formulier in. Het is ook mogelijk het lidmaatschap voor één jaar cadeau te geven. Kom daarvoor langs in de PSV FAnstore of bestel het cadeaupakket online.

  1. Gegevens nieuw lid FC PSV
  2. Gegevens contactpersoon
Gegevens nieuw lid FC PSV
FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar. De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar. Voor supporters met een verstandelijke beperking worden uitzonderingen gemaakt. Neem daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 040 2505 505 (optie 4).
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.