Zo word je lid

Wil jij lid worden van FC PSV? Haal je vader of moeder erbij, want diegene die voor jou betaalt, moet jou ook inschrijven. Vul samen onderstaand inschrijfformulier in. Wil je een lidmaatschap voor één jaar cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel het cadeaupakket online.

  1. Gegevens nieuw lid FC PSV
  2. Gegevens contactpersoon
Gegevens nieuw lid FC PSV
FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar. De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar. Voor supporters met een verstandelijke beperking worden uitzonderingen gemaakt. Neem daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 040 2505 505 (optie 4).
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.