FC PSV FUNdagen
FC PSV FUNdagen
In de meivakantie wordt PSV Campus De Herdgang omgebouwd tot outdoor speelparadijs. FC PSV-leden van zeven tot en met tien jaar kunnen zich deze dagen uitleven op verschillende attracties.
Vanaf
€ 0
PSV Stadiontour
PSV Stadiontour
Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Inclusief museumbezoek en souvenir.
Vanaf
€ 12
PSV Bavaria Brouwerijtour
PSV Bavaria Brouwerijtour
Het leukste dagje uit voor voetbal- en bierliefhebbers! Deze tour combineert een bezoek aan het Philips Stadion met een rondleiding en diner bij Bavaria.
Vanaf
€ 55
PSV Active Esports
PSV Active Esports
Nieuw! De ultieme actieve esports-ervaring waarbij spelers hun hele lichaam moeten gebruiken om punten te scoren. Met het dragen van het lichtgewicht harnas met sensoren in combinatie met een virtual reality-headset bevinden spelers zich volledig ondergedompeld in de virtuele wereld.
Vanaf
€ 32,50
PSV Feestjes
PSV Feestjes
Tijdens een leuke zoektocht door het stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dichtbij het gras, dat je het kunt ruiken.
Vanaf
€ 13,50
PSV Museum
PSV Museum
Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd.
Vanaf
€ 4,50
PSV Groepstour
PSV Groepstour
Bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Vanaf 10 personen kun je een 1,5 uur durende groepstour te reserveren. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie door een bezoek aan het PSV Museum.
Vanaf
€ 12
Fotoreportage
Fotoreportage
Ben je op zoek naar een leuke en unieke locatie voor een fotoreportage? Kom dan naar het Philips Stadion!
Vanaf
€ 110

Toon alle activiteiten

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.