Sponsoring binnen psv

Zowel nationaal als internationaal staat PSV synoniem voor succes. Tijdens wedstrijden domineren Partners en Sponsors met indrukwekkende zichtbaarheid op LED-boarding, backdrops en andere exposure-uitingen. De impact van sportsponsoring is groot, onze online en offline exposure dragen bij aan de marketing- en salesdoelstellingen van bedrijven. PSV biedt diverse sponsormogelijkheden eb elk sponsorship is uniek en volledig afgestemd op de specifieke behoeften van onze partners.

banner
Associatie

Een sponsorship met PSV biedt merken brede associatie met het PSV-merk en bijbehorende middelen, een krachtig middel om direct merkwaarde te vergroten.

banner
icon
Exposure

PSV, met een groot aanbod aan exposuremogelijkheden, bereikt miljoenen kijkers met voetbal, van live-uitzendingen tot samenvattingen, bij PSV 1, Jong PSV, PSV Vrouwen en PSV Esports.

banner
Marketing & Media

PSV, met een wekelijks bereik van 1.5 miljoen mensen, is een van de grootste marketing- en mediaplatforms in Nederland. Het platform kan worden gebruikt voor gezamenlijke activaties die zowel relevant zijn voor fans als bijdragen aan commerciƫle doelen.

banner
Activaties

PSV verbindt fans, sponsors en partners met unieke content, ondersteund door media-experts die helpen bij de realisatie van marketingdoelen, van idee tot product- of dienstlancering.

banner
icon
Hospitality

PSV biedt hoogwaardige hospitality, met diverse concepten waarbij de Bestuurs- en Sponsoretage het meest exclusief is. Partners en sponsors genieten van topambiance en exclusieve privileges, inclusief uitnodigingen voor netwerkevenementen en het Captains Dinner.