Skybox

Skybox

Een Skybox in het Philips Stadion is de ideale plek om als gastheer jouw
gasten in alle rust uitgebreid te ontvangen. Maak gebruik van je eigen Skybox
om iedere officiële thuiswedstrijd van PSV bij te wonen óf op niet-wedstrijddagen als kantoor, vergaderruimte of showroom. Klik hieronder om een inkijkje te nemen in onze Skyboxen.

Voorafgaand aan de wedstrijden brengen verschillende PSV Prominenten een bezoek aan de Skyboxen om samen de wedstrijd voor te beschouwen. Je mag je Skybox geheel naar eigen smaak en inzicht inrichten. Samen met onze huiscateraar Hutten stem je ook jouw cateringvoorkeuren af. Buiten wedstrijddagen is het toegestaan om je Skybox 24 uur per dag te gebruiken, 7 dagen per week. Het Philips Stadion beschikt over 54 Skyboxen variërend van 23m2 tot 190m2 met 10 tot 33 Business Seats.

Neem je vader, zus, kind of zakelijke partner mee om samen de thuiswedstrijden van PSV te bekijken vanaf je eigen verwarmde terras. Er is dus ook geen minimumleeftijd of kledingvoorschrift in de Skyboxen van het Philips Stadion. Na afloop van de wedstrijd is het toegestaan om vanuit jouw Skybox de oversteek te maken naar de zuidvleugel van het Philips Stadion, om na te borrelen in de Business Club met andere PSV Business leden. Houd hierbij wel rekening met de kledingvoorschriften en minimumleeftijd die in de Business Club wel gelden.

Wil jij samen met je zakelijke of persoonlijke relaties thuiswedstrijden van PSV bekijken vanaf je eigen verwarmde terras? En zelf je interieur- en cateringwensen kunnen realiseren? Dan is een eigen Skybox in het Philips Stadion iets voor jou. Meer weten? Klik op het bel-icoontje.