Vanaf een Business Seat geniet je optimaal van de thuiswedstrijden van PSV. Het Philips Stadion telt ruim 2500 luxe Business Seats in verschillende hospitality ruimtes, Skyboxen, in de Business Club en Bestuurs- en Sponsoretage. Vanuit iedere Business Seat heb je perfect zicht op het veld.

banner
Seizoenarrangementen
PSV Business biedt verschillende mogelijkheden om topvoetbal te combineren met netwerken en hospitality. Alle branches zijn vertegenwoordigd in de Business Club op de vierde etage. Vanuit eetcafé De Verlenging beleef je de ambiance van ons stadion heel dichtbij. In Restaurant Ikigai geniet je van een afwisselend aanbod van Japanse specialiteiten. Bekijk je de wedstrijd liever met je relaties vanuit je eigen Skybox? Ook dat is mogelijk in één van de 54 Skyboxen. Official Partners, Sponsors en Suppliers van PSV ontvangen we graag op de exclusieve Bestuurs- en Sponsoretage op de derde etage van het Philips Stadion.
Alle bedrijven en relaties die zakelijk zijn verbonden aan PSV, vormen samen het grootste zakelijke netwerk van Zuid-Nederland: PSV Business. Een uniek platform voor ondernemers, voor het versterken en onderhouden van zakelijke contacten. Combineer topvoetbal met unieke netwerkevents. Verspreid over het seizoen worden er interactieve bijeenkomsten georganiseerd, waaraan je kunt deelnemen en waarbij je de kansen van ons grote zakelijke netwerk optimaal kunt benutten.
banner
Lidmaatschap
banner
Wedstrijdarrangementen
PSV Business biedt verschillende zakelijke arrangementen waarbij je, eventueel samen met je relaties of collega’s, kunt genieten van culinaire hoogstanden in combinatie met het bijwonen van een thuiswedstrijd van PSV. De ideale invulling van je middag of avond waarbij je het zakelijke met het aangename combineert.