PSV Seizoen Club Card 2023-2024

Het is op dit moment niet meer mogelijk om je aan te melden voor het seizoen 2023-2024. Iedereen die zich aangemeld heeft, heeft onlangs bericht ontvangen over de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2023-2024. Wil je alvast op de wachtlijst komen voor het seizoen 2024-2025? Meld je dan via een van onderstaande buttons aan.

Aanvraag PSV Seizoen Club Card
Nadat je een aanvraag hebt gedaan, ontvang je automatisch in het voorjaar van 2024 een e-mail met meer informatie over het seizoen 2024-2025. Wil je jouw interesse aangeven voor de Family CornerJongerenrang of een rolstoelplek, klik dan op de gewenste optie. Het verwerkingsproces voor deze vakken wijkt af van de reguliere vakken.

PSV Seizoen Club Card regulier vak

Family Corner
De Family Corner is een tribune speciaal voor kinderen geboren na 30 juni 2009 (leeftijdsgrens voor seizoen 2024-2025). Elk kind mag maximaal twee begeleiders meenemen. Je kunt uitsluitend een aanvraag doen voor dit vak als je lid bent van de PSV FANclub.

Family Corner (Vak UU)

Jongerenrang
De Jongerenrang is een tribune speciaal voor jongeren geboren na 30 juni 2006 (leeftijdsgrens voor seizoen 2024-2025). Volwassenen kunnen geen PSV Seizoen Club Card aanschaffen voor deze tribune.

Jongeren Vak (Vak ZZ)

Rolstoelplek
Kom je met de rolstoel of scootmobiel naar het stadion? Dan kun je een aanvraag doen voor een rolstoelplek. Je kunt met één of twee begeleiders komen. Begeleiders nemen plaats op de rij achter de rolstoelplekken.

Rolstoelplek

Voorwaarden & Prijzen
Klik hier voor een actueel overzicht van de prijzen en hier voor de volledige voorwaarden van de PSV Seizoen Club Card 2023-2024. De prijzen en voorwaarden voor het seizoen 2024-2025 zullen in het voorjaar van 2024 bekend gemaakt worden.

Stappen indeling Seizoen Club Cards
Voor de Family Corner, Jongerenrang en rolstoel geldt een aparte procedure.
1. Plaatswijziging huidige seizoenkaarthouders. Zij geven bij PSV Kaartverkoop aan dat ze willen wijzigen van plaats en krijgen bericht wanneer zij zelf via de webshop nieuwe plaats(en) kunnen boeken.
2. Na de huidige seizoenkaarthouders en leden van Supportersvereniging PSV, zijn alle overige supporters die hun interesse kenbaar gemaakt hebben aan de beurt om via de webshop seizoenkaarten te boeken.
3. Leden van de Supportersvereniging PSV, zonder seizoenkaart, kunnen met voorrang per lid één seizoenkaart boeken via de webshop.
4Uitsluitend leden van de PSV FANclub kunnen een seizoenkaart aanvragen voor de Family Corner.

Huidige Seizoen Club Cardhouders
Huidige PSV Seizoen Club Cardhouders ontvangen persoonlijk per e-mail informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card. Eventuele wijzigingen of verplaatsingen binnen het Philips Stadion worden voorafgaand aan de nieuwe aanvragen verwerkt.