Vijfweekse

Vijfweekse

Met de PSV Soccer School Vijfweekse bereid jij je als een prof voor op het nieuwe voetbalseizoen! Spelers van 6 tot en met 14 jaar worden gedurende 5 weken met verschillende vaardigheden voorbereid om fit aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Begin fit aan het nieuwe seizoen! Onze trainers hebben een uniek vijfweeks trainingsprogramma opgesteld waarmee jij in topconditie begint aan nieuwe voetbalseizoen. Gedurende vijf weken behandelen we verschillende thema’s waardoor jij direct in topconditie bent als de voorbereiding bij je eigen club begint.

Aanvullende informatie

Voor wie is het?

De PSV Soccer School vijfweekse richt zich op fanatieke voetballers van 6 tot en met 14 jaar. Het niveau van de deelnemers is vergelijkbaar met dat van voetballers uit selectieteams van gemiddelde amateurverenigingen. Als speler beslis je zelf of je je wil en kan meten met zo’n groep.

We verdelen de groep in vier leeftijdscategorieën: 6-7 jaar, 8-9 jaar, 10-11 jaar en 12-14 jaar. Jouw ontwikkeling als voetballer staat centraal. Om iedere deelnemer de juiste aandacht te geven trainen we in groepen met een klein leeftijdsverschil en differentiëren we na een aantal trainingen de groep op basis van kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer?

De PSV Soccer School organiseert de 5-weekse module één keer per jaar, ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Vijf weken lang wordt er elke zondag 1,5 uur getraind op de volgende tijdstippen:

de leeftijden 6-7 jaar om 9.30 uur

de leeftijden 8-9 jaar om 9.30 uur

de leeftijden 10-11 jaar om 11.45 uur

de leeftijden 12-14 jaar om 11.45 uur

Trainingsdata

Op dit moment is inschrijven voor de 5-weekse nog niet mogelijk. Zodra dit mogelijk is wordt dat hier vermeld.

Wat krijg je en wat kost het?

Om mee te doen aan de PSV Soccer School Vijfweekse betaal je €119,- euro. Dit is inclusief:

  • 5x professionele trainingen

  • PSV Soccer School Shirt

  • PSV Gymsack + bidon

  • Certificaat van deelname

Voor slechts €25,- extra maak je je PSV Soccer School-tenue compleet met bijbehorende short en kousen.

Voor slechts € 20,- extra is het mogelijk om je shirt te personaliseren met officiële PSV Bedrukking (naam en rugnummer).

Houd mij op de hoogte

Vijfweekse
Vijfweekse
Vijfweekse Juli - Augustus

Vanaf

€119