Trainingsmodule

Trainingsmodule

Train 10 weken op PSV Campus De Herdgang, daar waar onze talenten groot zijn geworden. Ervaar hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV volgens de trainingsmethode van de jeugdopleiding. Speciaal voor de fanatieke voetballer.

Wat kun je verwachten van de onze trainingsmodule

Word sterker, sneller en behendiger en laat zien wat je in je mars hebt. Onze trainers en scouts volgen tien weken lang jouw ontwikkeling als voetballer. Gedurende het seizoen kun jij jezelf binnen drie thema’s ontwikkelen. Volgens een uitgekiend programma werken we, aan de hand van onderstaande thema’s, samen tien weken aan:

Thema Periode
Voetbalvaardigheden september - december
Keuzes maken januari - april
Herkenning april - juli
Iedere trainingsmodule start met een nulmeting. Dankzij de PSV Fieldlab metingen meten we jouw sprintsnelheid op de 10, 20 en 30 meter afstand. Alle data wordt opgeslagen en geanalyseerd door het PSV Performance Team. We herhalen de meting aan het einde van de module. Ben jij na tien weken het meest vooruitgegaan van al jouw leeftijdsgenoten en heb jij jezelf als een echte prof gedragen? Dan krijg jij na afloop misschien wel een hele gave PSV-verrassing!
De trainingsmodule richt zich op fanatieke voetballers van 6 t/m 14 jaar. We verdelen de groep in vier leeftijdscategorieën: 6-7 jaar, 8-9 jaar, 10-11 jaar en 12-14 jaar. Jouw ontwikkeling als voetballer staat centraal. Om iedere deelnemer de juiste aandacht te geven trainen we in groepen met een klein leeftijdsverschil en differentiëren we na een aantal trainingen de groep op basis van kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

De PSV Soccer School organiseert de trainingsmodule drie keer per jaar. De eerste editie van het seizoen start in september, de tweede in januari en de derde in april. Tien weken lang wordt er elke zondag 1,5 uur getraind.

De nieuwe startdatum voor de trainingsmodule is nog niet bekend. Zodra de datum bekend is wordt dat hier weergegeven.

de leeftijden 6-7 jaar om 9.30 uur

de leeftijden 8-9 jaar om 9.30 uur 

de leeftijden 10-11 jaar om 11.45 uur

de leeftijden 12-14 jaar om 11.45 uur 

Om mee te doen aan de PSV Soccer School trainingsmodule betaal je €264,-. Dit is inclusief:

  • 10 professionele trainingen
  • 2 PSV Fieldlab metingen + rapport
  • PSV Soccer School tenue (shirt, broek en kousen)
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Certificaat van deelname

PSV houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Klik hier om te zien welke dat zijn.

Het programma is altijd onder voorbehoud en afhankelijk van de dan geldende maatregelen rondom het Coronavirus .

Modules

Gedurende het seizoen bieden we drie unieke modules aan met de thema’s voetbalvaardigheden, keuzes maken en herkenning. Elk thema wordt gedurende een bepaalde periode behandeld.

Voetbalvaardigheden
September - December

Voetbalvaardigheden

Tijdens deze module ontwikkelen we jouw voetbalvaardigheden in de onderdelen aanname, dribbelen passen, scoren en kijkgedrag.
Keuzes maken
Januari - April

Keuzes maken

Tijdens deze module ontwikkelen we jouw vaardigheden bij het maken van de juiste keuzes tijdens training en wedstrijden.
Herkenning
April - Juli

Herkenning

Tijdens deze module gaan we jouw vaardigheden gebruiken om specifieke momenten te herkennen en hier zo goed mogelijk op te anticiperen
Korting voor leden
Ben je lid van de PSV FANclub? Dan heb je recht op 5% korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Trainingsmodules

Voetbalvaardigheden

September - December
per persoon
Vanaf
€ 264

Trainingsmodules

Herkenning

April - Juli
per persoon
Vanaf
€ 264

Trainingsmodules

Keuzes maken

Januari - April
per persoon
Vanaf
€ 264

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.