PSV Uitkaart

Wil je een uitwedstrijd van PSV bezoeken in de Eredivisie? Dan heb je een PSV Uitkaart nodig! Een PSV Uitkaart is geen aparte pas, maar een registratie op je PSV Club Card. Je dient dus in het bezit te zijn van een PSV Club Card op je eigen naam.

Hoe vraag ik een PSV Uitkaart aan?
Om jouw PSV Club Card te registreren als een PSV Uitkaart, moet je een bezoek brengen aan PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion. Bij PSV Kaartverkoop wordt een foto gemaakt, waarna jouw uitkaart geregistreerd wordt. Ben je nog niet in het bezit van een PSV Club Card? Vraag deze dan hier gratis aan.

Hoe werkt de PSV Uitkaart?
De kaartverkoop voor uitwedstrijden loopt via PSV.nl/tickets. Om de kaarten online te boeken die je je eigen PSV Club Card die geregistreerd is als PSV Uitkaart bij de hand te hebben (deze PSV Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders met een PSV Uitkaart te boeken indien je beschikt over het nummer hun PSV Club Card, de achternaam en postcode. Per uitwedstrijd gelden andere voorwaarden om je kaarten om te wisselen. Er kan per uitwedstrijd een voorrangsregeling ingevoerd worden op basis van het aantal loyaliteitspunten. Deze informatie kun je per wedstrijd terugvinden op www.psv.nl/kaartverkoop.