Zwaar uitduel voor PSV Vrouwen

Zwaar uitduel voor PSV Vrouwen
1 min

PSV Vrouwen speelt tegen FC Twente het laatste uitduel van de play-offs. De vorige ontmoeting op sportpark Slangenbeek werd met 3-4 gewonnen. Het vizier van coach Nebojsa Vuckovic gaat op winnen na de verliespartij tegen ADO Den Haag.

Focus op winst
PSV Vrouwen pakte in april een historische uitoverwinning door voor het eerst bij FC Twente te winnen. Vuckovic blikt vooruit op de nieuwe ontmoeting op sportpark Slangenbeek: ‘’Twente-uit blijft een lastige wedstrijd, we gaan in de sterkste opstelling spelen. Onze insteek is om de wedstrijd te winnen en de goede vorm te pakken. Daar ligt de focus op.’’ PSV Vrouwen speelt nog twee topduels in de play-offs, FC Twente-uit en Ajax-thuis. Daarna wacht op vrijdag 2 juni de bekerfinale in Den Haag.

Mourmans mogelijk terug bij selectie
Kim Mourmans keert na een maand blessureleed mogelijk terug in de wedstrijdselectie. Mourmans trainde deze week weer volledig mee en vrijdag wordt besloten of ze aansluit. Corine Peels en Michelle Hendriks zijn langdurig geblesseerd en ontbreken. Er wordt vrijdag om 19.30 uur afgetrapt in Hengelo.