Zo goed als compleet PSV op trainingsveld

Artikel
Zo goed als compleet PSV op trainingsveld

Een zo goed als voltallige selectie werkte zich dinsdag in aanloop naar het uitduel met Vitesse in het zweet. Op De Herdgang ontbrak enkel de langdurig geblesseerde Donyell Malen op het trainingsveld tijdens een open training op het complex van PSV.

Sadilek
Michal Sadílek ontbrak de afgelopen weken bij PSV wegens een blessure die hij enkele maanden geleden had opgelopen. Dinsdag trainde hij echter weer volop mee, zag ook Malen, die aan de zijlijn van het veld toekeek. De aanvaller werkt momenteel hard aan zijn herstel, maar zal de komende periode nog niet in actie kunnen komen.

Vitesse
Komende zondag ontmoet PSV in Arnhem Vitesse. De nummer zes van de Eredivisie staat op dit moment vier punten achter de ploeg van Faber, die dankzij zeges op ADO Den Haag en eerder Willem II weer is opgeklommen naar de vierde plaats in de Eredivisie. AZ (5) en Feyenoord (1) staan in punten boven PSV en hebben nog een duel tegen elkaar tegoed. PSV traint deze week op woensdag (open) en vrijdag (besloten) nog in aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse.