Zien we jou bij de Trainingsmodule in 2019?

Artikel
Zien we jou bij de Trainingsmodule in 2019?

Word sterker, sneller en behendiger tijdens de Soccer School Trainingsmodule. Laat zien wat je in je mars hebt aan de trainers en scouts van PSV! Vanaf januari wordt de nadruk van de trainingsmodule gelegd op het maken van keuzes. Neem jij altijd de juiste beslissing in het veld? Kies je voor de assist of ga je voor eigen succes? De specialisten van PSV helpen je hiermee. Schrijf je snel in!

Met de PSV Soccer School Trainingsmodule ervaren spelers van 7 tot en met 15 jaar gedurende 10 weken hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV. Iedere trainingsmodule begint met een meetmoment. Op basis van deze nulmeting kunnen de specialisten van PSV jouw voortgang bijhouden gedurende de trainingsmodule. Denk hierbij aan het meten van sprintsnelheid, sprongkracht en behendigheid. Deze data wordt opgeslagen en geanalyseerd. Aan het einde van de trainingsmodule kun je zien wat je ontwikkeling is geweest.

De PSV Soccer School organiseert de 10-weekse module van januari tot april en kost € 259,-. Dat is inclusief professionele trainingen, een tenue, goodiebag, rapport, persoonlijke ontwikkelingspagina en twee Field Lab-metingen. Schrijf je op tijd in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Inschrijven en meer informatie