Yanick van Osch staat voor rentree bij Jong PSV

Yanick van Osch staat voor rentree bij Jong PSV
2 min

Na veertien maanden blessureleed sluit doelman Yanick van Osch weer aan bij de selectie van Jong PSV, dat het vanavond thuis opneemt tegen nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie, De Graafschap. Ook heeft Peter Uneken weer de beschikking over Noni Madueke en Jordan Teze.

Rentree
Van Osch raakte in januari 2019 zwaar geblesseerd tijdens het trainingskamp van PSV in Qatar. Ook dit jaar was Van Osch mee naar Qatar, maar in de trainingsweek en ook nadien kwam hij nog niet tot wedstrijdminuten. Zijn laatste competitiewedstrijd speelde de Bossche doelman in december 2018, thuis tegen Almere City (5-2).

Naast Van Osch keren ook Noni Madueke, Jordan Teze en Sekou Sidibé terug bij Jong PSV. Net als vorige week stonden Madueke en Teze zaterdag nog op het wedstrijdformulier van PSV 1, waardoor ze het vorige duel van Jong PSV met MVV Maastricht misten. Sidibé keert terug van een schorsing.

Titelkandidaat
Jong PSV treft met De Graafschap een titelkandidaat in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Mike Snoei staat momenteel op de vierde plaats, met één duel minder staan zij zeven punten achter koploper SC Cambuur Leeuwarden.

Eerder dit seizoen was De Graafschap met 4-1 te sterk voor Jong PSV. Amar Ćatić zorgde nog wel voor de vroege voorsprong, maar doelpunten van Daryl van Mieghem, Ted van de Pavert, Mo Hamdaoui en oud-PSV’er Stef Nijland brachten de ploeg uit Doetinchem de drie punten.