Wisselende uitslagen PSV Academy

Jeugd

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

PSV O13 vierde plaats de Ramada Cup
PSV onder 13 kwam afgelopen weekend in actie op de Ramada Cup en werd daar uiteindelijk vierde. De ploeg plaatste zich voor de halve finale dankzij zeges op Genk O13, FC Volendam O13 en door in de kwartfinale te winnen van Pancratius O13. In de halve finale bleek Genk in een nieuwe krachtmeting echter te sterk. Op basis van een onderling resultaat met AZ O13 werd de ploeg vervolgens vierde.

Drie punten voor PSV O14
PSV O14 verdiende afgelopen zaterdag drie punten dankzij een benutte penalty van Gennaro van der Sluis. Verder werden er in de wedstrijd geen doelpunten gemaakt. De ploeg won met 1-0.

PSV O15 verliest topper tegen AJAX O15
Minder succes was er voor PSV O15. De ploeg startte de wedstrijd zaterdag met een mooie voorsprong. Pieter van der Beek scoorde het eerste doelpunt in de 11e minuut. Drie minuten later maakte Dean IJssel de Schepper de 2-0. Helaas kwam Ajax O15 terug in de wedstrijd en werd het voor de rust nog 2-2. Na rust scoorden de Amsterdammers nogmaals: 2-3.

Overwinning voor PSV O16
PSV O16 won afgelopen zaterdag met 1-4 van Vitesse O16. Het eerste doelpunt werd al in de 8e minuut gemaakt door Jordy Bawuah. Binnen 12 minuten maakte Onesime Zimuangana de 2-0. Nog voor de rust maakte Sami Bouhoudane de derde treffer. Wessel Kuhn maakte het laatste doelpunt waardoor de wedstrijd eindigde in 1-4.

Geen doelpunten in wedstrijd PSV O18
Tot slot PSV O18. Zij speelden dit weekend tegen PEC Zwolle O18 en beide teams kwamen daarbij niet tot scoren: 0-0.