Wijzigingen programma PSV Vrouwen

Wijzigingen programma PSV Vrouwen
2 min

PSV Vrouwen kent twee wedstrijdwijzigingen. De inhaalwedstrijd tegen sc Heerenveen staat gepland op dinsdag 27 maart. PSV Vrouwen treft in de kwartfinale van het bekertoernooi het CTO Amsterdam. Dit duel wordt gespeeld op vrijdag 13 april.

Inhaalwedstrijd Heerenveen
Het uitduel tegen sc Heerenveen zou de eerste wedstrijd van de kampioenspoule voor PSV Vrouwen zijn geweest. Het duel werd afgelopen zondag echter afgelast wegens een onbespeelbaar veld door de weersomstandigheden. PSV reist dinsdag 27 maart naar Heerenveen om het duel in te halen, de aftrap is om 18.00 uur. PSV start dus aanstaande vrijdag 23 maart aan de kampioenspoule met de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De ploeg uit Enschede had afgelopen week een vrij weekend.

Vervolg bekeravontuur
De datum voor de wedstrijd van PSV Vrouwen tegen CTO Amsterdam in het KNVB Bekertoernooi is bekend. Deze wedstrijd wordt op vrijdag 13 april om 19.30 uur afgewerkt op De Herdgang. PSV Vrouwen was eerder in het bekertoernooi te sterk voor SC Buitenveldert. CTO Amsterdam zorgde voor een stunt door PEC Zwolle te verslaan. Beide ploegen strijden nu voor een plek in de halve finale van het nationale bekertoernooi.