‘We kunnen beter, maar moeten dat wel laten zien’

‘We kunnen beter, maar moeten dat wel laten zien’
2 min
PSV1

PSV had het overwicht in Heerenveen, maar de drie punten bleven uit. André Ramalho en Roger Schmidt reageren op een teleurstellende wedstrijd bij ESPN.

Ramalho
“We waren duidelijk het betere team en hadden veel kansen. Maar we moeten van onze fouten leren”, vertelt Ramalho, die als aanvoerder aan de wedstrijd begon. “Sc Heerenveen had bijna niets te zeggen, dan kun je het niet laten gebeuren dat het toch gelijkspel wordt. Je moet het snel op slot gooien, maar dat lieten we na. We kunnen beter, maar dat moeten we wel laten zien. We hebben dure punten laten liggen.”

Schmidt
Ook de Hoofdcoach baalt van de uitslag. Het had beter gekund, maar PSV vergat zich te belonen: “We waren duidelijk beter, dus dit is heel teleurstellend. Je moet op het juiste moment scoren om de wedstrijd af te maken, maar dat lukte niet. De eerste helft was heel goed, dat was mooi om te zien. Maar dat is niet veel waard als je niet alle punten pakt. We hebben gewoon te weinig gescoord. Als je alles controleert, maar je scoort maar één doelpunt, maak je het te moeilijk voor jezelf. Helaas is voetbal soms zo.

wedstrijden
PSV1