Waardeer jouw PSV Betaalkaart op

Waardeer jouw PSV Betaalkaart op
2 min

Koop je eten en drinken in het Philips Stadion met je PSV Betaalkaart, PSV Seizoen Club Card, PSV Club Card of PSV Supporters Club Card. Zorg ervoor dat er voldoende saldo op je kaart staat en reken eenvoudig af bij de cateringpunten in het Philips Stadion.

Voorbereid op pad  
Sinds het seizoen 2017-2018 betaal je in het Philips Stadion met een PSV Betaalkaart of de geïntegreerde betaalfunctie in de Seizoen Club Cards. Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om met je PSV Club Card in het stadion te betalen. Deze vrijdag vallen de nieuwe exemplaren bij jou op de deurmat. Het enige dat je moet doen is de betaalfunctie in de kaart activeren door jouw kaart te registreren en er vervolgens geld op te zetten.

Registreer
Registreer jouw kaart met betaalfunctie via PSV.nl/betaalkaart of via de PSV App vóór jouw eerste wedstrijdbezoek. Hierdoor kun je online je saldo inzien, opwaarderen, transacties bekijken en indien nodig de betaalkaart (tijdelijk) blokkeren. Op wedstrijddagen kun je jouw betaalkaart ook via een contante betaling of pintransactie opwaarderen. Dit kan bij de servicepunten in het Philips Stadion.

Betalen  
Als er saldo op jouw kaart staat, betaal je eenvoudig bij de cateringpunten door deze op de kaartlezer te leggen na het plaatsen van je bestelling. Het verschuldigde bedrag wordt direct in mindering gebracht op je saldo. Mocht niet alles duidelijk zijn, dan kun je het rustig teruglezen op PSV.nl/betaalkaart.