VVV-Venlo maatje te groot voor Jong PSV

Jong PSV heeft vrijdagavond de goede start in de Jupiler League geen vervolg weten te geven. na twee opeenvolgende zeges, verloor de ploeg van coach Pascal Jansen van VVV-Venlo. Op sportcomplex De Herdgang werd het 1-5.

VVV-Venlo neemt voor rust al afstand
Jong PSV ging in de eerste helft gretig van start. Steven Bergwijn, samen met Marcel Ritzmaier overgekomen van de A-selectie, ging in de 5e minuut richting het doel van de tegenpartij, maar de keeper wist te redden. Daarna volgden de pogingen van VVV-Venlo elkaar op. Reisda kwam een aantal keer voor het doel, maar wist het net niet te raken. In de 22e minuut was het dan toch raak toen Nijholt na tweemaal de paal te raken uiteindelijk Bertrams verschalkte. Het tweede doelpunt, in de 28e minuut, kwam op naam van Opoku, die hard binnenschoot. Loof was vervolgens in de slotfase van de eerste helft ongelukkig door de 0-3 in eigen doel te werken.

Eerste treffer Sam Lammers
De tweede helft startte met twee wijzigingen in het team van PSV. Hermannsson en Leemans verlieten het veld en werden vervangen door Dirk Abels en Olivier Rommens. Het had iets van effect, want via zijn eerste doelpunt in het profvoetbal wist Sam Lammers de 1-3 aan te tekenen. Een ommekeer werd het echter niet, want na wat kansen over en weer scoorde VVV-Venlo in de 76e minuut via Buwalda de 1-4. Even later werd keeper Betrams weer gepasseerd. Dit keer door Opoku die 1-5 maakte. Daar bleef het uiteindelijk bij.

VVV-Venlo bleek een maatje te groot voor Jong PSV | © Pics Unted VVV-Venlo bleek een maatje te groot voor Jong PSV | © Pics Unted