Voorbeschouwing | Ruud van Nistelrooij over Champions League-droom

Voorbeschouwing | Ruud van Nistelrooij over Champions League-droom
2 min
PSV1

Hoofdcoach Ruud van Nistelrooij droomt van Champions League-kwalificatie van PSV. Tegelijkertijd vindt Van Nistelrooij PSV niet de uitgesproken favoriet in het Philips Stadion. “We zijn ambitieus en gebrand op een goed resultaat.” Lees hier zijn hele voorbeschouwing.

Favorietenrol
“Ik vond ons voor het tweeluik niet de favoriet en ik zie niet waarom dat nu veranderd is. Rangers heeft vorig jaar op knappe wijze de finale van de Europa League bereikt en een groot gedeelte van dat team is nog altijd intact. Daarnaast heeft de ploeg zich versterkt met enkele nieuwelingen.”

Resultaat op Ibrox
“We hebben ons vorige week erg goed laten zien. Van te voren wist iedereen dat het duel op Ibrox zwaar zou worden. Aan die verwachtingen heeft Rangers voldaan. Naast de steun van de tribune, die leidt tot veel energie op het veld, speelt Rangers verzorgd, modern voetbal. Een gelijkspel is dan een goed resultaat. Uiteraard is de wedstrijd door ons geëvalueerd. Doordat we afgelopen weekend niet in actie kwamen, konden we ons focussen op punten die na analyse extra aandacht verdienden. Ik hoop en verwacht dat we daar ons voordeel mee doen.”

Honger
“We zijn ambitieus en gebrand om een goede wedstrijd te spelen. Dat geldt ongetwijfeld ook voor Rangers. Ik verwacht daarom een spannende pot, die natuurlijk enorm leeft in de spelersgroep. Het is voor ons een droom om in de Champions League te spelen. We gaan er alles aan doen om het hoofdtoernooi te halen.”